TOM’s Business Blow Out 2021

TOM’s Business Blow Out 2021

Een deels kersverse jury, nieuwe en boeiende kandidaten en een onderhoudend programma. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spectaculaire TOM’s Business Blow Out. Dit jaar weer live en dus met publiek in De Grolsch Veste. Een avond waarin de Twentse Zakenverkiezing een belangrijk hoofdbestanddeel is en bekend wordt wat de beste onderneming van Twente is, het fitste bedrijf en de beste startup. Alleszins de moeite waard om alvast de datum, vrijdag 19 november, in de agenda te noteren.

In de afgelopen jaren heeft TOM’s Business Blow Out zich ontpopt tot een avond vol topgastronomie, amusement, informatie, netwerken en glamour. Hét Twentse businessevent van het jaar, zegt directeur Jeroen Achterberg van het organiserende Van Deinse Media. “Vorig jaar zorgde de pandemie dat we het evenement niet met publiek konden houden. Het alternatief met Sander Schimmelpenninck als presentator van de speciale online Zakenverkiezing-uitzending, is goed ontvangen. Niettemin, ik denk dat iedereen zich verheugt op een event met publiek. Het blijft immers een netwerkgelegenheid.”

Drie categorieën

De organisatie is inmiddels in volle gang en dat betekent dat de jury onder leiding van Marc Woesthuis van internetbureau TRIMM al bezig is de kanshebbers te selecteren. Nieuw is bij die jurering dat er geen Beste Twentse Ondernemer wordt gekozen, maar de Beste Twentse Onderneming. Daarmee wil de jury aantonen dat een succesvol bedrijf mede het resultaat is van een goed samenwerkend team. De categorieën Beste Start-up en Fitste Bedrijf van Twente blijven.

Voorzitter Woesthuis weet zich gesteund door kundige juryleden: Annerie Bemthuis, lid van de holdingdirectie van Agar, emeritus-hoogleraar Dave Blank, directeur Tina Zwoferink van kunststof verpakkingsproducent EuroMouldings en gastjurylid en Beste Ondernemer van 2020, Edwin Asveld van TransHeroes.

Dinnershow

Zoals gezegd, de voorbereidingen voor TOM’s Business Blow Out 2021 zijn begonnen. Dit jaar wordt de avond wel wezenlijk anders opgebouwd. Waar voorheen bezoekers tussen de presentaties en tafelgesprekken door meerdere malen per avond konden genieten in de Foodstreet, wordt het nu een heuse dinnershow waarbij meerdere Twentse toprestaurants, waaronder QuaKoken, zorgen voor mooie gerechtjes, exquise hapjes en prachtige wijnen gedurende de avond. U kunt dus gewoon blijven zitten. Interessante interviews, presentaties en entertainment wisselen elkaar af en bouwen de spanning op voor de grote ontknoping van de avond: de winnaars van de Twentse Zakenverkiezing. Op de hoogte blijven van het gehele programma? Houd dan de website en sociale media in de gaten.

>
>
>
DiGi Signing
Boers & Lem
Westerhuis Verhuur
Jongbloed
WTC