“De lat ligt hoog”

“De lat ligt hoog”

Wie wordt de opvolger van Beste Ondernemer van Twente 2017 Rene Eijsink van de gelijknamige Hengelose hightech onderneming? Wie neemt als Fitste bedrijf het stokje over van Dealerdirect? En wie wordt na Axign de Beste Startup in Twente? Op 16 november, rond tien uur ’s avonds, breekt het uur van de waarheid aan tijdens de derde editie van TOM’s Business Blow Out.

De jury doet inmiddels voorwerk, de organisatie is begonnen met de voorbereiding en dus staat TOM's Business Blow Out 2018 in de startblokken. Het spetterende business-event, dat ook dit jaar weer in De Grolsch Veste plaatsvindt, heeft een vaste plek in de Twentse zakenagenda veroverd.

Noblesse oblige

TOM’s Business Blow Out is niet alleen de finale van de Twentse Zakenverkiezing, maar veel meer. Een moment om uit te blazen van alle zakelijke beslommeringen, om de zinnen te verzetten in een avond vol glamour, topgastronomie, amusement en informatie. En ja, natuurlijk is er ook tijd om te netwerken.  Noblesse oblige en dus is de organisatie er alles aan gelegen om de vorige twee edities in alles te overtreffen. Ook al omdat TOM tien jaar bestaat en een jubileumjaar brengt altijd nieuwe impulsen met zich mee.

Aanmelden voor de zakenverkiezing

Dit jaar staat de jury weer onder leiding van Wilma van Ingen, die wordt bijgestaan door Regina Nieuwmeijer, Dave Blank, Henk Dijks en Gaston Sporre. De categorieën voor de Twentse Zakenverkiezing zijn Countus Beste Ondernemer van Twente, Beste Twentse Startup en mkbasics.nl/BeLife Fitste Bedrijf van Twente. Kandidaten kunnen hiervoor worden aangemeld. Kent u een ondernemer die in aanmerking komt of ziet u het zelf als een uitdaging om u en uw bedrijf te presenteren aan de jury, meldt u zich dan aan. En wie weet staat u op vrijdag 16 november in de spotlights van het succes!

Foodstree t en meer

Zoals gezegd, de voorbereidingen voor TOM’s Business Blow Out zijn begonnen. Het evenement speelt zich af rondom vaste ijkpunten, zoals de Foodstreet waar de gasten meerdere malen per avond kunnen genieten van het beste dat de Twentse gastronomie te bieden heef: mooie gerechtjes, exquise hapjes en prachtige wijnen. Het programma wordt natuurlijk ook dit jaar gevuld met een vleug amusement, interviews, presentaties en entertainment.

De lat ligt hoog

Op dit moment houdt de organisatie de precieze invulling van de avond nog geheim. Uitgever en organisator Jeroen Achterberg van Van Deinse Media: “Maar we zijn er elke keer weer in geslaagd om een spectaculair programma te brengen en dat willen we eigenlijk tijdens deze derde editie weer overtreffen. De lat ligt dus hoog.”

>
>
>
Van Deinse Medianieuw
Eurorisk
EY
Boers & Lem
Vincent Croce Kalenders
Aysay
Jongbloed
Twentelife Summer Festival