Winnaars TOM's Business Blow Out 2017

Winnaars TOM's Business Blow Out 2017

Beste ondernemer René Eijsink: "De klant gaat voor alles"

René Eijsink heeft een jaar lang een bijzondere taak op zijn schouders: Beste Ondernemer van Twente zijn. De commercieel directeur kan het, de day after, eigenlijk nog steeds niet geloven. Maar de honderden felicitaties via de social media herinneren hem er constant aan. Een 'doe maar gewoon' ondernemer in een dynamische wereld. Met het hart op de tong.

Beste Twentse Startup Axign: "De nieuwe referentie in geluid"

Gore lef, zo oordeelde een jurylid over startup Axign. Maar het was verre van beledigend bedoeld. Integendeel, realiseren Jeroen Langevoort en Richard Langezaal zich ook. Als respectievelijk CEO en founder en marketingdirecteur was hun wel duidelijk dat een groter compliment nauwelijks denkbaar was. De Beste Twentse Startup van 2017 heeft dan ook een boeiende reis achter zich. En het beste moet nog komen.

Fitste bedrijf Dealerdirect: "Drie dagen bijkomen van een sprintje"

Als je aan de gewichtstoename van je medewerkers kunt zien hoe lang ze bij je in dienst zijn, heb je een probleem. Dat realiseerde Bas Oude Luttikhuis van Dealerdirect zich ook. Zelf was hij inmiddels begonnen met hardlopen om de groeiende vetlaag te lijf te gaan. Maar hij zette ook zijn medewerkers aan het werk. In sportief opzicht wel te verstaan.

Het hele verhaal is te lezen in

December 2017

>
>
>
Van Deinse Medianieuw
EY
Eurorisk
Vincent Croce Kalenders
Aysay
Twentelife Summer Festival
Boers & Lem
Dag van werkplezier
Jongbloed