Wijnaanbieding Elhorst

Krijg nu 10 procent korting op geselecteerde wijnen van Elhorst Wijnen.

De San Salvatore Falanghina - IGP Campania Falanghina 2022: glashelder en strogeel van kleur met een boeket van banaan, abrikoos, vlierbloesem en mediterraan struikgewas. In de mond begint een mooie frisse en charmante slok. Zacht, gracieus, taps toelopend, elegant, overtuigend en speels. De smaak is verleidelijk, hartig en zijdezacht. De Falanghina wordt verbouwd in de Cannito-wijngaard op een hoogte tussen 150 tot 210 meter boven zeeniveau, met een prachtige zonnige ligging op het zuiden/zuidwesten.

De robijnrode San Salvatore Ceraso - IGP Paestum Aglianico 2022 kent een aangenaam fruitige uitdrukking met een donker gekleurd profiel met veel bramen en zwarte pruimen. Karameltonen van marron glacé en rozenbottels. Soepel, zacht en fruitig, waardoor de hele mondholte wordt opgevrolijkt. Pittige maar zijdezachte tanninestructuur. Frisse zuren met aroma's die doen denken aan bessen en zwarte peper. In de finale goed ondersteund door een aangename en intense mineraliteit. Geboren voor wie houdt van een wijn met sterke en intense aroma's en een zachte en ronde drank.


Interesse? Klik dan hier voor de San Salvatore Falanghina IGP Campania Falanghina 2022 en hier voor de San Salvatore Ceraso - IGP Paestum Aglianico.

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: TOMwijnactie. Let op: de code is hoofdlettergevoelig.
Terug
>
>
Westerhuis Verhuur
Boers & Lem
TwenteCuliRally
EY
Eurorisk
WTC
Jongbloed
DiGi Signing