Beleef het magische Londen van 1854 bij Vliegveld Twenthe

Toegankelijk humoristisch en spectaculair

Vliegveld Twenthe staat met zijn veelzijdigheid en unieke sfeer in heel Twente en daarbuiten bekend als dé locatie voor zakelijke- en publieksevenementen. Onder de noemer Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie (VTE) worden er al tien jaar met veel plezier een tal van activiteiten georganiseerd, zoals theaterspektakels Beleef het magische Londen van 1854 bij Vliegveld Twenthe: Toegankelijk humoristisch en spectaculair ‘Hanna van Hendrik’ en ‘De Vergeten Twentse Lente’, maar ook de eRIC Veiligheidsbeurs en muziekfestivals als Onder de Radar.

Magisch dineren
Deze winter staat er weer iets heel bijzonders op het programma bij Vliegveld Twenthe: de Musical Dinnershow. De evenementenlocatie wordt opnieuw omgetoverd tot het sfeervolle Londen van 1854 voor de spectaculaire musical van Le Roy Theaterproducties. Geniet samen met collega’s, familie of vrienden van het verhaal van ‘A Christmas Carol’ met originele, eigentijdse Carols en beleef de magie van de 19e eeuw.

Een 360 graden beleving
Het meeslepende verhaal van Scrooge in een uniek jasje, een luxe viergangendiner én een adembenemende 360 graden beleving. “Het is een fantastisch avondje uit waarbij je midden in het toneel zit, zoals een musical dinershow bedoeld is,” aldus Marten Foppen, directeur van Vliegveld Twenthe. Met zes podia, meer dan 70 castleden en een feestelijke dresscode, ben jij onderdeel van het betoverende decor. Een meeslepende, humoristische en spectaculaire voorstelling die in een oogwenk voorbij gaat.


Terug
>
>
CuliRally