Robitex BV bestaat 25 jaar

Robitex BV bestaat deze maand precies 25 jaar, een jubileum dat gepaard gaat met ouderwets scherpe aanbiedingen. “Het is én blijft een feestje om zaken met ons te doen”, zegt eigenaresse Daniëlle Kaspers.

Robitex heeft zich in de afgelopen 25 jaar opgewerkt tot een prominente en alom gerespecteerde speler in de wereld van bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken, premiums, bedrijfskleding en kerstpakketten. Dat het succes niet uit de lucht is komen vallen, blijkt wel uit de tegenslagen die overwonnen moesten worden. Zo werd het bedrijfspand aan – toen nog – De Reulver in Enschede in 2002 verwoest door een felle brand en kreeg het bedrijf vanaf 2012 te maken met een drastische omzetdaling.

In beide gevallen kwam Robitex er door hard werken, anticiperend vermogen en een creatieve (team)geest bovenop. Daarbij wijst eigenaresse Daniëlle Kaspers nadrukkelijk op de hechte groep personeelsleden. “We hebben altijd een hecht team gehad, in een familiaire sfeer en met korte lijnen. Dat is uiteindelijk de basis van het succes. Veel medewerkers werken al tussen de twaalf en achttien jaar bij Robitex.”


Terug
>
>
haringparty2024
CuliRally