Wijnaanbieding Elhorst Wijnen

Krijg nu 10 procent korting op geselecteerde wijnen van Elhorst Wijnen.

Een diner zonder goede wijn is ondenkbaar. Al vele jaren is Elhorst Wijnen uit Oldenzaal dan ook een gewaardeerde partner die de mooiste wijnen levert voor TOM kookt met. Daarvoor is Boudewijn Elhorst mede verantwoordelijk. Telg uit een familie waarin het al decennia om wijn draait. Als vinoloog heeft hij een belangrijke rol en deelt zijn trots voor Elhorst Wijnen met vader Karel en broers Jeroen en Maarten: “Onze kracht ligt in onze onafhankelijkheid. Daarom kunnen wij de mooie kleine parels uit de zee halen. Wijnen die je ontkurkt en dan de ware aard van de wijn onthullen.”

Boudewijn selecteerde voor deze jubileum-editie van TOM kookt met…. de wijnen van Weingut Spindler bij Lindenhof in de Pfalz. Als eerste de Deidesheimer Leinhöhle 2021. Een wijn met rijpe fruitaroma's van abrikoos en perzik. Deze Riesling smaakt jeugdig, fris en sappig met een fijne, harmonieuze zuurgraad. Kortom, de perfecte begeleiding voor lichte zomerse gerechten.

De Spätburgunder uit 2019 imponeerde eveneens. Een fijne en kruidige rode wijn, gerijpt in houten vaten. Een mooie, droge kwaliteitswijn uit de Pfalz, het een na grootste wijngebied van Duitsland. Ook proeven? Boudewijn Elhorst verwelkomt u graag in de wijnspeciaalzaak aan de Deurningerstraat 28 in Oldenzaal.

Interesse? Klik dan hier voorde Deidesheimer Leinhöhle 2021 en hier voor de Spindler Lindenhof Spätburgunder 2019

Gebruik bij het afrekenen de kortingscode: TOMwijnactie. Let op: de code is hoofdlettergevoelig.


Terug
>
>
CuliRally
haringparty2024
TOM's Rally