De TOM Magazine nieuws app

Al het Twentse zakelijke nieuws altijd, overal en overzichtelijk bij de hand. De gloednieuwe TOM’s Business News App maakt het eindelijk mogelijk. De app is een initiatief van TOM in samenwerking met uitgeverij Van Deinse Media, dat hiermee de volgende stap zet als multimediaal platform.

Het is een gevleugelde uitdrukking in de journalistiek: news travels fast. En dat geldt ook voor actueel nieuws uit de Twentse economie en het bedrijfsleven. Daarom hebben TOM en Van Deinse Media het plan opgevat om een app te lanceren waarin alle nieuwsberichten over zakelijk Twente overzichtelijk en bondig worden gepresenteerd, vertelt uitgever Jeroen Achterberg: “De dynamiek in Twente is groot en de behoefte aan nieuws blijft groeien. Dat geldt zeker voor ondernemers die de actualiteit altijd en overal willen volgen. Wil je volledig geïnformeerd blijven moest je daarvoor meerdere nieuwskanalen volgen. Dat is nu niet meer nodig: alles presenteren wij helder, overzichtelijk en bondig op TOM’s Business News App. Zelfs op zakenreis.”

De app is beschikbaar voor Android en Apple en gratis te downloaden. Met één klik dus direct op de hoogte, zegt Achterberg: “Bovendien biedt TOM’s Business News App veel meer dan alleen het actuele zakelijke nieuws. Alles wat de Twentse ondernemer moet weten staat op de app. Met daarnaast columns, tips en artikelen.” Voor de leden van TOM’s Businessclub is er overigens nog een aparte inlog-mogelijkheid voor berichten en informatie van de club.

Multimediaal platform

De app moet gezien worden als een volgende fase in de ontwikkeling van een multimediaal platform. Achterberg: “Nieuws, informatie, artikelen en achtergronden worden via verschillende kanalen gepresenteerd. In print en websites maar ook online. Als TOM en Van Deinse Media gaan wij natuurlijk mee in die trends en willen daarin een innovatieve rol spelen. De app is een belangrijke volgende stap, net zoals we nu ook steeds meer gebruikmaken van livestreams, zoals onlangs TOM’s Business Blow Out.”

Met de nieuwe mogelijkheden en toepassingen wordt een steeds bredere en diverse doelgroep bereikt. Daarin ook een belangrijk commercieel element; voor adverteerders is de app een nieuwe mogelijkheid om in te spelen op de actualiteit en snel via advertenties te reageren. Ook combinaties van print,  on-en offline worden steeds aantrekkelijker.

Uitgever Jeroen Achterberg tot slot: “Zakelijk interessant nieuws in de breedste zin wordt nu nog makkelijker en simpeler bereikbaar voor ondernemers en andere geïnteresseerden. Alles in een hand en bij de hand, daar doen we veel mensen een plezier mee.” 

Download 'm nu!


Terug
>
>
EY
Boers & Lem
Westerhuis Verhuur
Eurorisk
Jongbloed