Open Huis bij De Overstap in Hengelo

Adviesbureau De Overstap uit Hengelo biedt u de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen op dinsdag 30 oktober van 16.30 tot 18.00 uur ter gelegenheid van de opening van haar nieuwe kantoor aan de Pasmaatweg 21 in Hengelo.

Op het programma staat een informele bijeenkomst waarbij medewerkers van De Overstap u op verschillende plaatsen in het kantoor graag iets meer vertellen over de activiteiten Re-integratie, zorgondersteuning Wmo en Jobcoaching.

De klanten van De Overstap zijn divers, ze komen uit alle sociale klassen en functioneren op verschillende niveaus, van praktijkschool tot universiteit. De Overstap is werkzaam voor bedrijven en overheidsinstellingen in heel Nederland en richt zich daarbij vooral op de regionale arbeidsmarkt. De Overstap is een specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid en mensen met een arbeidsbeperking. Of het nu gaat om re-integratie, Jobcoaching, tweede spoor re-integratie, outplacement of VCA-trainingen, op elke gebied staan de betrokken adviseurs voor u klaar.


Terug
>
>
Boers & Lem
WTC
DiGi Signing
Jongbloed
Westerhuis Verhuur