Achtste keer Create Tomorrow op campus Universiteit Twente

Op 1 mei zal voor de achtste keer Create Tomorrow, ’s werelds grootste studentendenktank, plaatsvinden op de campus van de Universiteit Twente. Ruim 1000 studenten van verschillende universiteiten en hogescholen buigen zich dan samen met vertegenwoordigers van bedrijven en instelling over vernieuwende businesscases. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een tweede track: future scenario’s. Het team met de beste oplossing wint €4000,-. Na het evenement worden de beste ideeën onder begeleiding van Novel-T verder ontwikkeld.

Vier thema’s staan centraal tijdens deze editie van Create Tomorrow: ‘Future Healthcare’, ‘Industries, Innovation and Infrastructure’, ‘Clean Energy’ en ‘Sustainable cities and communities’. Grote organisaties als NS, ProRail, Rijkswaterstaat, Univé, T-Mobile en de Universiteit Twente brengen vraagstukken in. Studenten werken aan innovatieve ideeën om huidige problemen op te lossen of zoeken naar nieuwe toepassingen voor bestaande technologieën. De teams met de beste oplossingen pitchen in de avond hun idee voor een onafhankelijke jury. Zij kiezen de winnaar van Create Tomorrow 2019, die de prijs van €4.000,- mee naar huis neemt. Daarnaast komen verschillende interessante sprekers langs.

Bedrijven en organisaties die interesse hebben in het aanleveren van een case, of als netwerkpartner de sfeer van het evenement willen meemaken, kunnen contact opnemen met de organisatie via extern@createtomorrow.nl.


Terug
>
>
Jongbloed
DiGi Signing
WTC
Westerhuis Verhuur
Boers & Lem