Food Connect trotse winnaar van de Innofood Award 2018!

Tijdens een inspirerende ledenbijeenkomst is Food Connect de trotse winnaar geworden van de Innofood Award 2018. De prijs werd uitgereikt aan Food Connect omdat zij volgens de jury en leden de meest bijzondere performance heeft geleverd binnen het jaarthema van Innofood, The Taste of Succes. Twee omvangrijke projecten van Food Connect vormden de basis voor deze fraaie prijs.

Benno Schildkamp en Rogier Terhalle kregen namens Food Connect kort de tijd om twee mijlpalen die het bedrijf het afgelopen jaar wist te behalen toe te lichten. Zo veranderde de maaltijdleverancier haar verpakking (die eerder dit jaar al werd genomineerd voor de Packaging Awards) en het kook- en verpakproces. Daarnaast nam het bedrijf in het afgelopen jaar Eten met gemak over, een franchiseformule met 25 franchisenemers verspreid door heel Nederland.

De ingrijpende veranderingen en de aantoonbare, blijvende impact die Food Connect daarmee bereikte werd gewaardeerd door de jury en de leden van Innofood. De aanwezige deelnemers hebben uiteindelijk zelf bepaald wie de winnaar werd van de Innofood Award 2018. Food Connect: The Taste of Success!


Terug
>
>
CuliRally