Sander Schimmelpenninck presenteert de online versie van TOM’s Business Blow Out 2020

TOM’s Business Blow Out, waar de Twentse Zakenverkiezing een belangrijk deel van uit maakt, zal dit jaar online te volgen zijn. In drie speciale uitzendingen op 20 november wordt bekend gemaakt wie dit jaar de Beste Ondernemer van Twente, het Fitste Bedrijf van Twente en de Beste Start-up van Twente zijn.

Rond de verkiezing wordt traditioneel TOM’s Business Blow Out gehouden; dit kan evenwel door de corona-beperkingen niet in de normale vorm plaatsvinden. Daarom heeft de organisatie gekozen voor een online versie. Organisator Jeroen Achterberg van uitgeverij Van Deinse Media: “We hebben een lange traditie met de verkiezing van de Beste Ondernemer van Twente, het Fitste Bedrijf van Twente en de Beste Start-up van Twente. Dat wordt normaal gesproken gecombineerd met TOM’s Business Blow Out, een feestelijke avond met als hoogtepunt de bekendmaking van de winnaars. Dat kan nu niet in die vorm. Vandaar dat we een andere oplossing hebben gezocht. We zijn erg blij dat onze hoofdsponsoren Countus, YER en Easy Sanitary Solutions en al onze andere partners het evenement blijven steunen.”

Die oplossing is gevonden in een online event, bestaande uit drie tafelgesprekken met ondernemers en deskundigen over verschillende thema’s. De presentatie ervan is in handen van journalist en ondernemer Sander Schimmelpenninck.

De jury staat ook dit jaar onder leiding van Wilma van Ingen, directeur-bestuurder van Domijn. Samen met de juryleden emeritus hoogleraar Dave Blank, Marc Woesthuis (directeur en eigenaar van TriMM), Annerie Bemthuis (directeur van IKT) en de Beste Ondernemer van vorig jaar, Henk Smit van Kees Smit Tuinmeubelen, werden in de afgelopen weken de kanshebbers geselecteerd.

Thema-uitzendingen
De drie thema-uitzendingen zijn op vrijdag 20 november online te volgen via www.tomsbusinessblowout.nl. De eerste uitzending is om 11.00 uur en heeft als thema Start-ups & Innovation. In het tafelgesprek zal worden gesproken over de bijdrage van start-ups aan de Twentse innovatiekracht en economie. Aansluitend zal de Beste Start-up van 2020 bekend worden gemaakt.

Het tweede deel begint om 13.00 uur met als thema Arbo & Fitheid. Partners en sprekers zullen ingaan op duurzame inzetbaarheid en de ervaringen rondom Covid-19. Aan het einde van deze uitzending wordt het Fitste Bedrijf van Twente 2020 bekend gemaakt.

Tot slot is er om 15.00 uur de uitzending met als thema Futureproof economy & Finance. Wat is voor Twente een toekomstbestendige economie en waar liggen financiële kansen ambities. Het is de apotheose van deze online TOM’s Business Blow Out met de presentatie van de Beste Twentse Ondernemer van 2020.

Organisator Jeroen Achterberg denkt met deze formule een goed alternatief te bieden: “Het kan helaas geen feest worden zoals we dat normaal doen. Aan de andere kant: we laten als organisatie hier ook zien dat we uitdagingen niet uit de weg gaan en ons kunnen aanpassen. En natuurlijk: ik hoop dat veel mensen kijken!”

TOM’s Business Blow Out is op 20 november te zien via www.tomsbusinessblowout.nl
De uitzendingen blijven nadien ook online beschikbaar.

Noot voor de redactie:

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan contact op met Ellen Kemerink viaellen@vandeinsemedia.nlof 053-4782071. Bijgevoegde foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken.


Terug
>
>
haringparty2024
CuliRally