Spotted Zebra Creative Media

Gespot worden begint hier

Creativiteit vormt de kern van Spotted Zebra, een full-service videoproductiebedrijf gevestigd in Enschede. Oprichters en broers, Floris en Michiel helpen bedrijven op te vallen in de online wereld door het creëren van visuele content die spot-on aansluit bij elke doelgroep.

Opvallen in de online savanne
“Wij zien de online omgeving als een savanne, een savanne bevolkt door kuddes gestreepte zebra's, oftewel bedrijven. Als creatieve zebra’s helpen wij onze eigen zebra's, oftewel onze partners op te Spotted Zebra Creative Media Gespot worden begint hier vallen en zich te onderscheiden ten opzichte van de grote kuddes 'normale' zebra's,” vertellen de broers. “We merken dat veel bedrijven moeite hebben zelf content te ontwikkelen en daarmee effectief online op te vallen. Wij helpen juist déze bedrijven gespot te worden door het ontwikkelen van visuele creaties die de boodschap effectief overbrengen,” leggen ze uit. Van promotievideo’s, bedrijfsvideo’s en vacaturevideo’s tot aftermovies en social media content, Spotted Zebra kan het allemaal! Zo werkten de zebra’s al samen met Klimbos AvaTarZ en startups SiersArt en Cozini.

De creatieve Zebra’s
Met een passie voor contentcreatie en communicatie zoekt Michiel, met zijn frisse en strategische kijk, altijd naar innovatieve manieren om bedrijven helpen op te vallen in de online savanne. Floris, gedreven door zijn liefde voor filmen, editen en creatief bezig zijn, vindt het geweldig om mooie verhalen vast te leggen op beeld. Als regisseur en cameraman van hun producties werkt hij goed samen met hun partners en wordt hij enthousiast van een gaaf resultaat. "Gedreven vanuit een passie om te creëren geloven wij dat elk idee potentie heeft om visueel tot leven te worden gebracht."

Kortom, gespot worden begint bij Spotted Zebra.


Terug
>
>
CuliRally