Hoe fit is uw bedrijf?

De Twentse Zakenverkiezing is een onmisbaar onderdeel van TOM's Business Blow Out op vrijdag 16 november in De Grolsch Veste. Naast de Countus Beste Ondernemer van Twente en de Beste Twentse Startup zoeken we ook dit jaar weer het Fitste Bedrijf van Twente! Welk bedrijf volgt Dealerdirect op als mkbasics.nl/BeLife Fitste Bedrijf van Twente? 

Als je aan de gewichtstoename van je medewerkers kunt zien hoe lang ze bij je in dienst zijn, heb je een probleem. Dat realiseerde Bas Oude Luttikhuis van Dealerdirect zich ook. Zelf was hij inmiddels begonnen met hardlopen om de groeiende vetlaag te lijf te gaan. Maar hij zette ook zijn medewerkers aan het werk. In sportief opzich wel te verstaan. Oude Luttikhuis zette een traject in waarbij hij nadrukkelijk een gezonde geest in een gezond lichaam nastreefde. "Want ik merk het zelf: als je lichaam fit is, is je geest ook fit. Voor de lunch nam je een balletje gehakt, maar dan kreeg je een uur later wel een suikerdip. We serveren nu lekker lichte lunches, dan blijf je ook geestelijk lekker fit." Daarnaast promoot hij actief sportiviteit. Teams van Dealerdirect bewegen inmiddels op een regionaal voetbaltoernooi, tijdens de Enschede Marathon, de Singelloop, de Ultimate Buffalo of simpel door een wandelingetje in de pauze. En met een fietsplan wordt het fietsen aangemoedigd.


Test de fitheid van uw bedrijf!

Wilt u de thermometer in uw bedrijf steken om te meten hoe het gesteld is met de fitheid? Vul dan HIER de vragenlijst van mkbasics.nl / BeLife in. Blijkt uw bedrijf fit te zijn? Meld u dan meteen aan voor de verkiezing van het fitste bedrijf van Twente tijdens TOM’s Business Blow Out!
Terug
>
>
Concordia
Aysay
EY
TISSER
TOM's Business Blow Out
Eurorisk
Van Deinse Medianieuw
Jongbloed