Tromgeroffel

Tromgeroffel

Kantoorruimte wordt vaak besproken in termen als ‘zoveel vierkante meter’ en gekwalificeerd als kostenpost. Maar een kantoor is zoveel meer dan dat. Het is de plek waar medewerkers met elkaar in verbinding staan. Zodanig dat zij optimaal hun werk kunnen doen. Een goede werkomgeving is daarom van cruciaal belang voor en beweegt mee met het succes van uw onderneming.

Zeg je kantoorruimte, dan zeg je Kennispark Twente. Dit bedrijventerrein is al geruime tijd koploper op de kantorenmarkt in Twente. Van de circa 60.000 m2 kantoorruimte die in onze regio wordt verhuurd of verkocht, ligt bijna 15.000 m2 op het Kennispark. Daar wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe gebiedsstrategie. De insteek is het internationaal profiel en het merk ‘Kennispark’ te versterken. Een goede zaak. Als Tukkers mogen we namelijk best wat harder op de trom te slaan. Er gebeuren hier veel mooie dingen die het vertellen waard zijn.

Kennispark Twente wil zich bovendien ontwikkelen tot een dynamische toplocatie. Dat vraagt om een toevoeging van functies als wonen, winkelen en recreëren. Combineer deze drie met de functie werken en er ontstaat een interessante dynamiek die zorgt voor kruisbestuiving. De Zuidas in Amsterdam en Strijp-S in Eindhoven geven een goed idee van wat dat op kan leveren. Het zijn kantorenparken met internationale allure.

Voor het zover is, zijn er nog wat hobbels te nemen. De huidige 50 eigenaren moeten hetzelfde toekomstbeeld omarmen. En ook de gemeente moet ermee akkoord gaan. Maar de hobbels zijn het waard. Simpelweg omdat we daarmee in onze regio een ruimte creëren waar professionals kunnen ondernemen en waar ondernemers elkaar ontmoeten en nog meer uit hun onderneming kunnen halen. Dat mooie toekomstbeeld begint met vandaag stappen durven zetten. Nú is het tijd om door te pakken. Om de nek uit te steken en te durven groeien. Om te investeren in locaties, panden en nieuwe ontwikkelingen. Twentse topondernemingen als Demcon, Sqills, Sigmax ICT Specialisten en Ecare deden en doen het al.  

Wij laten ons graag door hen inspireren en zijn inmiddels verhuisd naar een groter pand aan de Hengelosestraat in Enschede. Een locatie met ruimte om kansen te grijpen en door te groeien. En daar zijn we best trots op.Waar is die trom?

Henri Boers,
Boers & Lem

>
>
>
Boers & Lem
EY
Westerhuis Verhuur
Eurorisk
Jongbloed