De weg volledig kwijt

De weg volledig kwijt

Tja, ik mag slechts 350 woorden gebruiken en ik wil hier alle dingen opnoemen waarin we in Nederland volledig, maar dan ook echt volledig, de weg zijn kwijtgeraakt.

Ik schrijf dit op de dag dat ik 65 jaar ben geworden, dit is de leeftijd waarop iedereen met pensioen zou moeten kunnen maar dat is jaren geleden al afgeschaft.

De twee ‘gevaarlijkste’ mensen die in Nederland vrij rondlopen zijn Frenske Timmermans, onze salonsocialist pur sang, en niet te vergeten Rob Jetten. Bij de laatste zou je nog kunnen denken: ach dat broekie is nog jong en moet nog zoveel leren. Maar als je op de leeftijd van Frans bent gekomen dan zou je toch beter moeten weten.

De VVD geeft al jarenlang geen tegengas meer aan alle bizarre linkse plannen en is daarmee mede – verantwoordelijk voor de chaos in ons minuscule niets voorstellende landje. De VVD is daarom in mijn ogen een linkse partij geworden. Met de verkiezingen in aantocht zullen alle loze beloftes wel weer komen.

Klimaat, stikstof, (massa-)immigratie, onverantwoorde overheidsuitgaven, dierenrechten in de grondwet, de blokkades op de A12 door totaal losgeslagen idioten die niet eens vervolgd worden, verplichte uitkoop van boeren en de veestapel met driekwart verminderen, herstelbetalingen vanwege slavernij, het verbieden van privéscholen, minder auto’s, D66-ers die massaal vluchten naar Brussel, kick out zwarte piet, geen contant geld meer om maar te zwijgen over het idiote WOKE-gedoe. Deze lijst met allemaal idiote nieuwigheden kan ik eenvoudig twee keer zo lang maken maar dat kan niet vanwege genoemd aantal maximale woorden.

Hoezo geen beste dames en heren meer, en geen meisjes en jongens. Laten we in vredesnaam ophouden met al deze flauwekul en weer gewoon aan het werk gaan want alleen dan kan het goedkomen. 

Net als bij u en mij thuis en bij u en mij op de zaak. Er moet gewoon gewerkt worden om ons dagelijks brood op tafel te krijgen.

Hoe vinden we de juiste weg terug ? Door terug te keren naar oude vaste normen en waarden.De weg naar het oude vertrouwde huis blijft namelijk altijd dezelfde.

>
>
>
CuliRally
haringparty2024
TOM's Rally