Twente groeit en bloeit

Twente groeit en bloeit

Heb je een innovatief bedrijf dat op het punt staat om door te breken of daarmee bezig is? Denk daarbij dan ook aan jezelf...

Toekomstvisie

Als we nadenken over de zakelijke toekomst denken we vaak aan onze eigen kwaliteiten in het werkveld. We denken dan aan welke kennis en eigenschappen we nodig hebben om de komende (vaak) vermoeiende en stressvolle groeiperiode vol te houden. Je moet dan ook nadenken over je eigen fitheid, want je wilt het natuurlijk ook mentaal en fysiek vol kunnen houden.

Werkvitamines

Als basis kun je stellen dat je energie nodig hebt om je dagelijkse werkzaamheden goed vol te kunnen houden en om de stevige groei bij te houden. En je moet energie over houden voor je gezin en vrienden. Hoe doe je dat? Hier een aantal FIT-tips:

·         Een goede nachtrust is enorm belangrijk. ’s Avonds kan je batterij bijna leeg zijn, maar ‘s morgens moet je weer 100% opgeladen zijn om er weer vol tegen aan te kunnen.

·         Je hebt een sterk en FIT lichaam nodig dat de hele dag in beweging kan zijn, maar ook tegen stress en spanningen kan. Ga dus regelmatig trainen!

·         Je hebt ontspanning nodig. Doe af en toe dingen die je leuk vind, waar je blij van wordt en waar je weer echt energie van krijgt.

Ga in een vroeg stadium over je energie nadenken, over hoeveel je nodig hebt en maak dit bespreekbaar met je collega’s en partner. Hoe eerder je dit doet, hoe meer je daar in de toekomst plezier van hebt.

Gezonde keuzes

Naast bovenstaande tips kun je ook gezonde keuzes maken over je werkomgeving:

·         Denk aan gezonde werkplekken. Wat zijn gezonde werkplekken en hoe ga ik dat indelen? Hoe LANG zit je achter je bureau? En HOE zit je achter je bureau?

·         Ga je lunchwandelen? Is daar überhaupt ruimte voor bij je nieuwe kantoor om dit te doen? Of kun je een gezonde lunch op de werkvloer aanbieden en hoe stimuleer je je medewerkers om ook voor gezond te kiezen?

·         Hoe vaak en wanneer ga je in de week trainen? Zijn er mogelijkheden om een eigen fitnessruimte binnen je nieuwe werkomgeving voor jou en je medewerkers te creëren?

·         Heb je een kantine? Misschien een leuk idee om een tafeltennistafel of een dartbord te plaatsen?

Bloei

Genoeg om over na te denken… maak de juiste keuzes voor jezelf naast je bedrijfsgroei en je zult ook als persoon bloeien. Wij denken graag met je mee… laat het ons weten.

>
>
>
WTC
DiGi Signing
Jongbloed
Westerhuis Verhuur
Boers & Lem