Wanneer heb jij voor het laatst het beste uit jezelf gehaald?

Wanneer heb jij voor het laatst het beste uit jezelf gehaald?

Allereerst…
TOM en alle medewerkers van harte gefeliciteerd met jullie 15 jarig jubileum! Wij bij PeopleCoaching weten als geen ander wat er voor nodig is om zolang te blijven bestaan. Het begint met een goed idee en de passie om het in werkelijkheid neer te zetten. En vervolgens blijkt in de praktijk of er überhaupt wel iemand op jouw product zit te wachten. Daarna komt het aan op doorzettingsvermogen.

GROEIformule
In ons werk hebben wij dagelijks te maken met mensen die iets willen bereiken of zichzelf willen verbeteren. Elke keer is het een zoektocht waar deze ontwikkeling dan begint. Met beter grenzen aangeven? Beter naar jezelf luisteren? Of toch beter communiceren over wat jij wilt? Om deze zoektocht te vereenvoudigen werken wij met de door ons ontwikkelde GROEIformule:

PASSIE X WILSKRACHT X ENERGIE = GROEI

Wat maakt dat iets groeit?
Passie:
Allereerst heb je dus passie nodig, het belangrijkste onderdeel om iets te laten groeien. En vaak de basis van een ontwikkeling van waaruit mooie dingen, dromen of wensen ontstaan.
Wilskracht: brengt je op gang en houdt je aan de gang. Het is een sturende kracht die aandacht geeft en de focus bewaart.
Energie: heb je nodig om het vol te houden. Dat mooie idee dat geboren is uit passie moet je doorzetten, zodat het uiteindelijk iets kan worden. Zonder er energie in te steken komt er niets uit een potentie.
Groei: en dit alles samen maakt groei. Anders gezegd. Een goed idee kan met alle ingrediënten op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid uitgroeien tot een pracht resultaat.
Eenvoudig? Zoals het hierboven beschreven staat klinkt het allemaal erg mooi. Eenvoudig ook. Maar iedereen weet dat groei vaak niet langs een evenwichtig pad verloopt, het gaat gepaard met pauzes en groeistoten. Onverwachte omgevingsfactoren waardoor je bijna niet overeind kunt blijven of zoveel enthousiasme dat het zorgt voor een overkill.

Alles wat aandacht krijgt groeit!
Ga eens bij jezelf na wat jij nodig hebt om te ontwikkelen, of om je droom tot verdere ontwikkeling te brengen. Is dat het loslaten van ingesleten patronen, de angst dat het vast niet gaat lukken, je zelfkritiek of dat van anderen. Ga er mee aan de slag en groei!

>
>
>
haringparty2024
CuliRally
TOM's Rally