Founders-club: netwerken én genieten van de military

Founders-club: netwerken én genieten van de military

Nieuwe leden welkom

De Founders Military Boekelo hebben zich vanaf de oprichting in 2006 ontwikkeld tot een grote sponsor van de Military maar ook tot een stevige netwerkclub. Dit jaar, bij het vijftienjarig bestaan, zet de club de deuren open voor nieuwe leden. “Voor enthousiaste en ambitieuze ondernemers uit Twente is de Founders-club een prachtige gelegenheid om te netwerken en te genieten van het mooiste evenement in Twente”, vindt voorzitter Albert Post.

De Founders van Military Boekelo-Enschede werd op initiatief van Military-monument Jan Stokkentree in 2006 in het leven geroepen. Het evenement moest door zware regen worden afgelast en kwam in financiële problemen. Jan Stokkentree, nog altijd erelid van de Founders, kreeg het voor elkaar dat een groep ondernemers geld bijeen bracht om de Military te redden. Gedurende de afgelopen jaren heeft de Founders zich een vaste plek veroverd op de Military, mede dankzij de inspanningen van Jan Stokkentree en Rudi Kessler. Vorig jaar trad Albert Post van Thoma Post Makelaars aan als de nieuwe voorman: “De Founders-club is nu met 125 leden de grootste sponsor van de Military. Een enthousiaste club, want gedurende de Week van de Military organiseren wij voor onze leden tal van activiteiten. Dat begint al met de wandeling door de cross op zondag. En wat uiteraard belangrijk is, is ons hospitality-paviljoen op het binnenterrein. We hebben daar de mooiste plek.”


Nieuwe plannen
Naast Post zelf is het bestuur vernieuwd met accountant Richard Vrooijink als secretaris en Hans Nijhuis als algemeen bestuurslid. De activiteitencommissie is in de vertrouwde handen van Benno Amelink en Wilbert Kroes. “En binnenkort maken we de naam bekend van de nieuwe penningmeester”, vertelt Albert Post: “Met een nieuw bestuur komen er ook nieuwe plannen en initiatieven. Wat blijft is de sfeer van onze club. Allemaal ondernemers die Military Boekelo-Enschede een warm hart toedragen. Een mooie club ook, die geniet van de activiteiten en, vergeet dat niet, de fantastische catering in onze hospitality.”
Overigens heeft de voorzitter nog een nieuwtje: “We staan dit jaar voor het eerst in de historie van de Founders op zaterdag met een hospitality in de cross bij de waterbak. Daar kunnen we dus onze Founders nu eveneens ontvangen.”

Netwerken én genieten

Met 125 ondernemers vormen de Founders een belangrijke steun voor de Military. Van de 1250 euro jaarlijkse contributie gaat zeventig procent naar de organisatie van Military Boekelo-Enschede. De resterende dertig procent zijn voor de kosten. Albert Post is ervan overtuigd dat de Founders voor ondernemers een goede mogelijkheid biedt om te netwerken en nieuwe relaties aan te knopen. “We hebben ruimte voor 25 nieuwe Founders. Ondernemers die willen netwerken en tegelijk willen genieten van het mooiste evenement van Nederland, de Military. Enthousiaste en ambitieuze ondernemers die meedoen aan de activiteiten van de Founders. En dat niet alleen tijdens de Week van de Military zelf, maar ook gedurende het jaar, zoals met een autorally en het Founders golftoernooi”, besluit voorzitter Albert Post.
Belangstellenden kunnen zich melden door een mail te sturen naar bestuur@militaryfounders.nl.   

>
>
>
Jongbloed
Westerhuis Verhuur
WTC
Boers & Lem
DiGi Signing