Ungap Technologies

Ungap Technologies

Videoconferencing mag in de coronaperiode een grote vlucht hebben genomen, nieuw is het niet. Al twintig jaar is RJ Collaborations Solutions in Rijssen specialist om mensen en techniek met elkaar te verbinden. Met de inrichting van een nieuw inspiratiecentrum aan de Rijssense Ethaanstraat werd het ook tijd voor een nieuwe naam: Ungap Technologies. Een naam die, aldus oprichter en CEO Rene Jansen, meer recht doet aan het innovatieve, vooruitstrevende en eigenzinnige karakter van het bedrijf: “Ungap is een naam die ons DNA en onze missie om de kloof tussen mens en technologie te overbruggen beter weergeeft.”

 De kernactiviteit van Ungap Technologies is de nieuwste hybride videoconferencing-oplossingen te leveren in nauwe samenwerking met partners als Microsoft, Zoom, Google, Neat, Logitech, Barco, Avocor en Philips. Jansen: “Al twintig jaar onderscheiden wij ons door samenwerken onafhankelijk van tijd en locatie mogelijk te maken door techniek. De naam Ungap staat voor het creëren van een brug tussen mens en techniek. We maken die techniek simpel en laten het zijn werk doen. Zo maken we het verbinden van mensen eenvoudig en samenwerken leuk.” Dat alles onder de nieuwe identiteit en bijbehorende pay-off: Bring out the best in people.

 Expertise in het vakgebied

 “Samen met onze partners zoeken wij altijd naar de werkelijke behoefte en hoe we het toekomstperspectief voor hun mensen en business beter en mooier te kunnen maken. Mooier door eenvoudig, plezierig en efficiënt samen te werken. En beter door de techniek voor verduurzaming en echte verbinding in te zetten." Hoe dat in de praktijk wordt vertaald is te zien in het experiencecentre in Rijssen waar kennisgemaakt kan worden met oplossingen voor Smart Collaboration, die Ungap ontwikkelt. “Het is de perfecte setting voor Ungap om onze expertise in het vakgebied te laten zien”, aldus Rene Jansen: “De ruimte beschikt over ultramoderne faciliteiten en de nieuwste roomoplossingen voor hybride videoconferenties. We verheugen ons daarom om onze klanten te verwelkomen.”

Smart spaces

De ruimteoplossingen oftewel Smart Spaces, helpen bedrijven in het creeren van een hybride werkomgeving waar medewerkers onafhankelijk van tijd en locatie optimaal kunnen communiceren en samenwerken. “Ontmoetingsruimtes moeten vandaag de dag zijn uitgerust voor hybride videovergaderingen, oplossingen waarmee het gemakkelijk is om op afstand te communiceren en samen te werken. Ungap zet zich in om deze ruimtes zo gebruiksvriendelijk en effectief mogelijk te maken”, aldus Jansen.  

Volgens Rene Jansen zijn slimme ruimte oplossingen de toekomst van samenwerking, zegt hij tot slot: "Wij geloven dat de juiste technologie mensen bij elkaar brengt, ongeacht waar ze zich bevinden. Onze smart spaces zijn ontworpen om een naadloze vergaderervaring te creeren, met de tools en technologie die nodig zijn voor effectieve communicatie en samenwerking."

>
>
>
TOM's Rally
haringparty2024
CuliRally