Uitzendbureau Integralis verhuist naar zichtlocatie vanwege groei

Uitzendbureau Integralis verhuist naar zichtlocatie vanwege groei

Creativiteit, kennis van de arbeidsmarkt en mensenkennis vormen de basis van Uitzendbureau Integralis. Met die stevige basis als zekerheid, hebben eigenaren Matthijn Grobben en Roy ten Voorde hun bedrijf in vijf jaar tijd kunnen uitbouwen tot een serieuze speler in de uitzendbranche. Toe aan een volgende stap dus en die begint met de verhuizing naar een karakteristieke zichtlocatie in hun thuisstad Enschede aan de Hogelandsingel. Vanuit die plek, in het pand waar voorheen makelaar Gosejacob gevestigd was en schuin tegenover de plek waar het kantoor van de SNS-bank zat dus Enschedeërs welbekend, kan gegroeid worden.

“We hebben de ambitie om over vijf jaar zo’n vijfhonderd mensen uit te zenden”, vertelt Roy. Een realistisch streven, want met hun jarenlange uitzendervaring bij Integralis en vanuit hun werkzame leven in de uitzendbranche daarvoor, staat hun uitzendbureau inmiddels bekend als een solide en betrouwbare partner in personeelsbemiddeling. Er staan nu acht mensen bij Integralis zelf op de loonlijst. “In ons nieuwe kantoor is plaats voor nog meer medewerkers”, zegt Matthijn.

Brede belangstelling en goede mensen
Integralis blijft ook dan personeel op alle niveaus bemiddelen voor alle branches, met uitzondering van de zorg en de IT. “We zorgen landelijk voor personeel”, geeft Roy aan. Het kan daarbij gaan om heftruckchauffeurs of operators, maar ook om technisch bouwpersoneel of om commerciële mensen. Het maakt eigenlijk niet uit om welke functies het gaat. Ik denk dat dat onze kracht is. Verder komt het neer op snel kunnen schakelen tussen werkgever en (potentiële) werknemers, goed kunnen inschatten wat een bedrijf en een werknemer nodig hebben en een brede kennis van zowel wetgeving als de verschillende branches waarin we werkzaam zijn.” Juist die brede belangstelling en de interesse in mensen maken dat Roy en Matthijn iedere dag met plezier aan het werk gaan en nu in hun nieuwe onderkomen al helemaal. “We kunnen na al die jaren wel een boek schrijven over alle dingen die we hier meemaken omdat we met zoveel verschillende zaken en mensen te maken hebben hier. Fantastisch vinden we dat allebei”, zegt Matthijn.

Dat de markt nu wat af lijkt te vlakken na een tijd waarin het personeelstekort de pan uit rees mag dan misschien zo zijn, beiden zien de toekomst rooskleurig in. “Nederland heeft voor bedrijven een gunstig vestigingsklimaat en dat zal ook zo blijven”, stelt Roy. “Goede mensen blijven altijd nodig.”

In januari vindt de officiële opening van Integralis aan de Hogelandsingel plaats.

>
>
>
CuliRally
haringparty2024