The White Office lanceert nieuw format: The White Villa

The White Office lanceert nieuw format: The White Villa

Saskia Exterkate is eigenaar van The White Office en al jarenlang een begrip op de nationale zakelijke markt. The White Office adviseert en assisteert bedrijven en instellingen die zelf een begrip willen worden in hun branche, en maakt van haar klanten een ‘household name’. Company branding, sales & marketing en kwartier maken leiden tot… tijd maken. De hoogste tijd voor iets nieuws!

Saskia was altijd al een groot fan van het tv-programma Villa Felderhof. “De mondaine plek waar de villa stond, de gastvrije ontvangst, de relaxte en persoonlijke sfeer waarbinnen gesprekken werden gevoerd en het ontspannen gedeelte in de middag. Ik raakte erdoor betoverd en wilde er zo graag eens zelf te gast zijn… en zo ontstond mijn plan voor The White Villa. Deels hetzelfde format, maar dan voor professionals. Vooralsnog vanuit Nederland maar dan wel in het bourgondische Zuid-Limburg”, vertelt Exterkate enthousiast.

De geboren en getogen Twentse keerde terug naar haar zuidelijke familieroots en verhuisde naar haar geliefde Maastricht. De lezers van TOM wil ze graag met een speciale aanbieding kennis laten maken met dit format. “In een prachtige Carréhoeve in het Zuid-Limburgse heuvellandschap ontmoeten we onze gasten in een ontspannen sfeer aan de huis-/keukentafel. Geen ‘driedelig grijs/mantelpakje’, PowerPoint presentaties of ‘plak-geeltjes’ maar een huiselijke sfeer die oproept tot het delen van verhalen waardoor we met elkaar en van elkaar leren als ondernemers. Naast het inhoudelijke programma is er ook een ontspannend programma en voldoende tijd voor jezelf.”

The White Villa business retreats
Saskia Exterkate werkt samen met diverse experts die adviseren en assisteren met  persoonlijke aandacht en inzet van hun expertise(s). Van company branding, sales & marketing totaan het omgaan met de nieuwe generatie, AI, of lessons to be learned uit een toepasselijk boek, of ‘of the record’ sparren over leiderschaps­stijl en de impact daarvan. Alles uiteraard binnen een vertrouwelijke sfeer. Deelnemen aan een Special- of /Business Edition van The White Villa is toegankelijk voor managementteams, directieleden, start ups, scale ups, zzp-ers. Kortom: voor iedereen die er niet in slaagt om tijd vrij te maken om aan zijn bedrijf te werken in plaats van in zijn bedrijf. 

Special Edition voor TOM-lezers
Van vrijdag 25 t/m zondag 27 oktober 2024 is er een Special Edition van The White Villa met het thema: Moeten ondernemers helden zijn? Meer weten? Ga naar www.thewhiteoffice.nl/retreats-talks/the-white-villa-editions/

>
>
>
haringparty2024
TOM's Rally
CuliRally