Nieuwe wijn in nieuwe zakken

Nieuwe wijn in nieuwe zakken

Wolbert Communiceert

Bob Wolbert van Wolbert Communiceert is onderhand wel klaar met die eeuwige fles wijn als relatiegeschenk of het traditionele mandje voor het personeel met de Kerst. Oude wijn in nog oudere zakken, vindt hij: “Het is vaak hetzelfde en de spullen uit het kerstpakket van vorig jaar staan nu nog in de kast.” Hij pleit dan ook voor vernieuwing: “Waarom besteden we die budgetten niet over meerdere keren per jaar. Bijvoorbeeld een leuke verrassing met Pasen, een pakket voor de kinderen voor de vakantie, of iets met Sinterklaas.” Hij ziet er voordelen in: “Mits je het goed afstemt op je doelgroep heb je dan meerdere keren attentiewaarde.”

Bob Wolbert begon met zijn Wolbert Communiceert in Denekamp vanuit een bescheiden positie en aanvankelijk meer gericht op grafische activiteiten. Inmiddels is het bedrijf breed georiënteerd waar het gaat om communicatie, marketing en reclame. Relatiegeschenken maken daar onderdeel van uit. “Maar wij proberen het altijd anders te doen: zoals een drieluik-folder maar dan in de vorm van het bedrijfslogo. Standaard kan iedereen leveren, dat willen we niet: geen oude wijn in oude zakken dus.”

Originele invalshoek

Inmiddels neemt Bob Wolbert met zijn bedrijf een meer dan unieke positie in. Dankzij de nieuwste grafische technieken is Wolbert Communiceert in staat om een grote variëteit aan gepersonaliseerde relatie-artikelen en gadgets te leveren. Maatwerk met een originele invalshoek, noemt Bob Wolbert dat: “Voor bedrijven stellen wij speciale welkomstpakketten samen voor nieuwe medewerkers. Of denk aan een bedrijfsuitje of een sportdag: de gasten of deelnemers krijgen dan een tas waarin verschillende nuttige artikelen, zoals een kaartenspel met oefeningen om lekker thuis aan de slag te gaan. Alles kan bedrukt worden: met een logo of zelfs helemaal gepersonaliseerd met persoonlijke naam. Zelfs fruit kunnen wij voorzien van een beeldmerk of een naam!”

Uniek

De mogelijkheden die Wolbert Communiceert kan bieden is mede te danken aan de grafische ervaring en techniek. Wolbert: “We beschikken over een Mimaki flatbed printer, een unieke machine waarmee wij onze klanten nog meer attentiewaarde bieden.” Met de combinatie van creativiteit, originaliteit en grafische kennis heeft hij inmiddels een uitgebreide schare trouwe klanten opgebouwd. Rode draad is altijd dat Wolbert Communiceert zoekt naar het juiste middel om relaties, werknemers en anderen te verrassen. “En de veelzijdigheid wordt ook gewaardeerd”, zegt Bob Wolbert: “We doen eveneens belettering en gevelreclame. Zo kunnen we onze klanten een totaalpakket bieden.” Wolbert Communiceert stopt dus nieuwe wijn in nieuwe zakken. Uiteraard netjes bedrukt. Wie daar kennis mee wil maken kan het experience center in Denekamp bezoeken: een ruimte vol inspiratie. Of bekijk alvast unieke concepten op www.wolbertcommuniceert.nl.

>
>
>
WTC
Westerhuis Verhuur
Boers & Lem
DiGi Signing
Jongbloed