Nieuwe specialist in Land Rover en Jaguar

Nieuwe specialist in Land Rover en Jaguar

De nieuwe Land Rover Defender is een weergaloos succes. Het robuuste karakter van de auto in combinatie met de ongekende luxe en comfort, hebben bij veel Land Rover-adepten de ‘oude’ Defender snel doen vergeten. Het komt Marco Klaas en Rick Terlouw goed uit. Immers, in Enter hebben beide specialisten een geheel nieuw, in Land Rover en Jaguar gespecialiseerd bedrijf gevestigd. Met kennis en ervaring, alle faciliteiten maar vooral met een persoonlijke benadering.

De timing kon inderdaad niet beter, beaamt Marco Klaas: “De nieuwe Defender is helemaal geaccepteerd door het publiek. En terecht: het heeft nog altijd karaktertrekken van de Defender maar qua luxe, comfort en rijplezier is het een heel andere auto.” Een knappe prestatie van de ontwerpers: sinds de introductie in 1948 was er immers weinig wezenlijks aan het model veranderd: “Het is nog altijd dezelfde emotie die een Defender oproept maar nu in een nieuw jasje.” Met die Defender maakt Klaas & Terlouw een vliegende start. Niet alleen voor Land Rover maar ook voor dat andere Britse icoon: Jaguar.

Samenwerking

Rick Terlouw en Marco Klaas kennen elkaar al jaren. Ze werkten samen bij Land Rover Centre Enschede aan de Parkweg in Enschede tot ze een aantal jaren geleden ieder hun eigen weg gingen. Rick Terlouw werd in Arnhem zelfstandig Land Rover Dealer, Marco Klaas maakte de overstap naar Van Mossel in Apeldoorn. Niettemin, het plan om weer samen te werken in Twente kwam precies op het juiste moment. Die kans grepen beide heren aan toen bekend werd dat Porsche Centrum Twente uit Enter zou vertrekken naar Deventer. “Een prachtig pand dat helemaal past bij de uitstraling van Land Rover en Jaguar”, zegt Marco Klaas: “Het biedt niet alleen ruimte voor de showroom maar ook is er een werkplaats. Een prachtig pand waarmee wij ons ook echt kunnen onderscheiden.” De locatie en uitstraling van het nieuwe pand geeft de heren het vertrouwen om een mooie rol te gaan spelen in de Nederlandse markt.

Kennis en ervaring

Klaas vertrouwt op de kennis en ervaring over de beide merken en het grote netwerk dat beiden hebben. “We hebben een aantal voordelen: in de eerste plaats inderdaad de kennis en ervaring. We werken al jaren met Land Rover en Jaguar. Ten tweede is er natuurlijk ons netwerk dat zich uitstrekt over een groot deel van Nederland. De bereikbaarheid, direct aan de A1, is ideaal en, laten we dat niet vergeten, onze werkplaats: daar werken echte specialisten voor wie Land Rover en Jaguar geen geheimen hebben. Uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschappen. Wij bieden de klant een premium service tegen realistische tarieven.”

En tot slot noemt hij het belangrijkste: “Onze persoonlijke benadering. Wij kennen onze klanten en weten ze op waarde te schatten. Rick en ik zijn in de showroom aanwezig om je persoonlijk te helpen en te adviseren. Zo hoort het ook.”

Klaas & Terlouw mag zich geen officiële dealer noemen van de merken Land Rover en Jaguar. Een gegeven waar de bestaande en nieuwe relaties weinig van zullen merken. “We mogen de logo’s van de beide automerken niet op de gevel hangen, maar voor de rest is er weinig verschil. Wij verkopen gebruikte auto’s en hele jonge auto’s van de allernieuwste modellen. We kunnen daarvoor terugvallen op ons brede Europese netwerk van Jaguar en Land Rover. Uw Jaguar of Land Rover is bij ons in goede handen want in ons bedrijf staat de klant door persoonlijke aandacht en gezelligheid centraal.”

De verwachting is dat Klaas & Terlouw een populaire hotspot gaat worden voor Jaguar en Land Rover rijders en liefhebbers. Een specialist waar de beide merken prominent in de showroom staan, maar waar soms ook andere automerken onder hetzelfde dak worden verkocht. En bovendien, zo stellen Marco Klaas en Rick Terlouw tot slot: “Bij ons is het makkelijk zaken doen.”

>
>
>
Westerhuis Verhuur
Jongbloed
DiGi Signing
Boers & Lem
WTC