Filmstudio Twente heeft alles in huis voor professionele video’s

Filmstudio Twente heeft alles in huis voor professionele video’s

Het Twentse bureau voor internet- en videomarketing Twinsense heeft sinds enkele maanden een nieuw zusje: Filmstudio Twente. Deze multifunctionele studio naast het kantoor van Twinsense op het Kennispark in Enschede, biedt gevarieerde mogelijkheden. De studio is 100 vierkante meter groot en bereikbaar via een roldeur. Je kunt er met een heftruck naar binnen om materiaal te plaatsen. Een aantal organisaties maakt hierdoor al gebruik van de filmstudio.

De gebruiksmogelijkheden zijn divers, van filmproductie tot productfotografie en van podcast tot webinar, er kan heel veel. Klanten kunnen de ruimte huren om hier hun eigen producties vorm te geven. In eigen beheer, maar ook met ondersteuning van de professionals van Twinsense. “Het is een nieuw concept”, legt directeur Maurice Kruse uit. “Je kunt Filmstudio Twente laag­drempelig gebruiken voor alle technische mogelijkheden en faciliteiten.” Aan de zijkant bevindt zich een grote garagedeur, die het mogelijk maakt om zwaar materiaal en producten die een rol spelen in de video’s naar binnen te rijden. Ook met een heftruck dus, zoals NX Filtration deed met membraanfilters voor een instructie­film. Ook Royal Kaak, wereldwijd producent van bakkerij­machines, maakt graag gebruik van de studio voor videomarketing.

Enthousiasme
De flexibiliteit is enorm. Gewoon een kwestie van even bellen en huren. Maurice Kruse: “Kom maar langs, je kunt ook zelfstandig filmen of fotograferen. De studio is uitgerust met toiletten, een douche en een kantoor met keuken. We hebben de studio aangekleed met drie verschillende kleuren doeken: witte en zwarte achtergronden en een ‘green screen’ waarmee je zelf jouw eigen fictieve achtergronden kunt maken. We merken veel enthousiasme bij onze partners. Deze hoeven hun kantoor nu niet meer om te bouwen tot studiootje, met deze ruimte zijn we een flexibele mediapartner.”

Conversie genereren
Twinsense levert desgevraagd ook de professionals, de knowhow en de apparatuur. Alles is er voor het maken van bedrijfsfilms en productpresentaties, instructiefilmpjes, persoonlijke presentaties of employer branding, gericht op de sociale media. Twinsense zelf focust zich met name op B2B web- en videomarketing voor het Nederlandse mkb. Daarmee voldoen Twinsense en Filmstudio Twente aan een stevige behoefte, want onlinemarketing is eigenlijk nog een ondergeschoven kindje in het mkb, constateert video­marketeer Kruse. In die leemte voorziet hij met het aanbieden van abonnementen voor het combineren van video- en webmarketing en advertising. De professionals leveren bijvoorbeeld content, schrijven blogs, verbeteren de vindbaarheid van een bedrijf op de sociale media en genereren conversie, dat allemaal op structurele basis.

Maurice Kruse: “Zo brengen we potentiële klanten structureel met ze in contact voor gemiddeld 800 euro per maand. Dat varieert overigens, maar ons doel is om altijd onder de kosten van een fulltime marketeer te blijven. Hiermee hoef je zelf niet te investeren in een marketing medewerker in loondienst en zetten wij 22 professionals voor je bedrijf in, in plaats van één.”

>
>
>
haringparty2024
CuliRally