Campground Twente

Campground Twente

Unieke belevenis voor het hele gezin

Vliegveld Twenthe is een van de meest bruisende plekken in de regio. Van congres tot pop-up restaurant en van marathon tot festival: de voormalige vliegbasis leent zich uitstekend voor een breed scala aan evenementen. Nieuwste aanwinst is Campground Twente. Een unieke belevenis voor het hele gezin, waar spanning en actie met luxe en ontspanning worden gecombineerd.

Overnachten op het verlaten Bunkerpark, tussen de zwaarbeveiligde bunkers van Vliegveld Twenthe, is natuurlijk geen dagelijkse kost. Tot en met de zomervakantie wordt deze locatie echter omgetoverd tot Nederlands spannendste campground. Op deze historische plek staan tientallen luxe tenten voor het hele gezin, waar je niet alleen kunt genieten van een hele bijzondere slaapplek, maar ook van een activiteitenprogramma dat naadloos aansluit bij het bijzondere thema van deze locatie: de Koude Oorlog. Tijdens de Koude Oorlog was Vliegveld Twenthe namelijk samen met de bunkerstrip een post die dag en nacht zwaar bewaakt werd. Inmiddels zijn de bunkers, die dienden als opslag van munitie, begroeid met groen.


Genoeg te doen
Op en rondom Campground Twente is er genoeg te doen en te ontdekken voor jong en oud. De prachtige omliggende natuur is ideaal voor een wandel- of fietsroute. Ga elke avond heerlijk eten bij een van de foodtrucks en kom uiteindelijk tot rust bij het knisperende kampvuur. Aan de jeugd is natuurlijk ook gedacht, Campground Twente is geschikt voor het hele gezin. Zo kan het kroost de strijd aangaan in de Battle-Arena tijdens een potje nerf gun schieten, lasergamen in een van de verlaten bunkers of een ochtendtrail in het klimbos maken.

Luxe tenten
Betekent dit nu dat je moet afzien? Absoluut niet. Je overnacht namelijk in een luxe tent te midden van de bijzondere natuur op de bunkerstrip. Er zijn verschillende soorten tenten, vanaf twee tot en met acht personen. Afhankelijk van het aantal personen bestaat de accommodatie uit meerdere tenten die gegroepeerd bij elkaar staan. Voor een sanitaire voorziening hoef je bovendien niet ver te lopen.
Campground Twente blijft tot en met de zomervakantie staan. Deze unieke ervaring op – het normaal afgeschermde – Vliegveld Twenthe is er eentje om zeker niet aan je voorbij te laten gaan. Er zijn maar een beperkt aantal tenten beschikbaar, dus wees er snel bij! 

>
>
>
CuliRally