Elke auto is een nieuw verhaal bij A1 Car Lease

Soms lijkt het of leasemaatschappijen klonen van elkaar zijn. Ze noemen zich onderscheidend, bieden een optimale dienstverlening, zijn flexibel. Voor A1 Car Lease, dat begin dit jaar werd opgericht, gelden echter ook andere elementen om de relaties van dienst te zijn.

Joost Schenk, gepokt en gemazeld in de leasebranche stond samen met Marco Klaas en Rick Terlouw aan de basis van de jonge onderneming. Gevestigd in Enter, ook de thuisbasis van autobedrijf Klaas en Terlouw, wil Joost Schenk een beter alternatief bieden als het om leasing gaat. “We hebben hier, onder hetzelfde dak als Klaas en Terlouw, veel vakkennis over auto’s.”, vindt Joost Schenk: “We beschikken over de diensten die andere maatschappijen niet hebben: we zijn universeel en onafhankelijk, we kunnen in eigen huis het onderhoud doen en bieden naast nieuwe ook jong gebruikte auto's aan. En uiteraard hebben we alle leasemogelijkheden: van full operational lease, shortlease en bedrijfswagenlease. Maar dat is voor A1 Car Lease niet voldoende.”

Joost Schenk vindt dat die overtuiging past bij de Twentse cultuur. “Wij nemen de tijd voor de klant, komen in gesprek. We onderzoeken de mobiliteitsvraagstukken.” Joost Schenk wil het gevoel van een familiebedrijf creëren: “Samen met Marco en Rick en het team. We hebben de kennis, de kunde en ervaring. En we zijn ervan overtuigd dat onze visie wordt gewaardeerd.”

Niet de omvang van de leasevloot, wel de laagdrempelige benadering en de passende oplossing bieden. Daarmee zullen werkgevers en berijders zich thuis voelen bij A1 Car Lease. “En bovendien: wij praten graag over auto’s en dat doen veel van onze klanten. En als de klik er is, tja, dan is elke leaseauto een nieuw verhaal.”


Terug
>
>
Westerhuis Verhuur
Boers & Lem
Jongbloed
DiGi Signing
WTC