Juni 2024

De derde TOM van 2024 is er. Deze keer een bouw & vastgoed-special. Voor deze special werpen we een blik op de fraudegevoeligheid. Bouwprojecten zijn vaak gevoelig voor fraude vanwege de complexiteit en de vele betrokken partijen. Het is essentieel om transparantie en nauwkeurigheid te waarborgen om fraude te voorkomen.

TOM’s type is Lucas Haafkes, eigenaar van aannemers- en familiebedrijf Haafkes. Als voorzitter van Bouwend Nederland, afdeling Twente, probeert hij ook in naam van 170 regionale bouw- en infrabedrijven het verschil te maken. We maken kennis met het fenomeen beachvolleybal, de passie van Stefan Boermans. Daarnaast een gesprek met Hans Jansink, accountmanager bedrijven bij gemeente Hengelo en Arjo van Veenendaal, accountmanager van de gemeente Enschede over het zeldzamer worden van beschikbare bedrijfshectares in Twente.

We duiken nog in de wereld van fraude met stenen, spreken met Wilma van Ingen, directeur-bestuurder van Domijn en voorzitter van WoON Twente en volgen de weg van Paul van Egmond van Van Egmond Bedrijfsmakelaars en Arend Koers van Arcade Bouw Consult door de bureaucratische jungle. Zij varen namelijk hun eigen koers met respectievelijk hun eigen inzichtgen.

Verder: Eddy van der Ley, de nieuwe hoofdredacteur van TOM, en het vervolg van zijn speurtocht naar een meer dan mooi rendement in de wereld van aandelen en crypto’s, TOM kookt met, columns, newsfacts en meer. Wat ons betreft het lezen waard!


Terug
>
>
>
CuliRally