Februari 2024

Zo, we zijn onderweg in 2024. En tot nu is het zeker niet saai. En dat willen we zo houden met TOM, daarom werken we nu al weer aan de tweede editie van dit jaar. Maar dat is voor later! De eerste editie van 2024 staat in het teken van financiën en ligt vandaag bij iedereen op de mat!

TOM’s type is Eric Nijkamp, partner bij BitStaete Vermogensbeheer en De Warmte Maatschappij. Met BitStaete, een deelneming van de Nystaete Group, beheert hij tegenwoordig beleggingsportefeuilles en investeringen in de wondere wereld van crypto’s. We maken kennis met de passie van Gert Huzink die voor de dertiende keer met zijn truck aan de Dakar-rally meedeed. Dit jaar voor het eerst onder de vlag van Jongbloed Dakar Team. Daarnaast een gesprek met Elwin Groenevelt, algemeen directeur bij Qredits Nederland. Het bedrijf aan de Egbert Gorterstraat in Almelo ging in 2009 met vijf mensen van start als stichting zonder winstoogmerk. Het doel: startende en kleine ondernemers ondersteunen met financieringen en kennis­overdracht. Inmiddels telt de organisatie 150 medewerkers.


En verder: Eddy van der Ley, de nieuwe hoofdredacteur van TOM, en zijn speurtocht naar een meer dan mooi rendement in de wereld van aandelen en crypto’s, TOM kookt met, columns, newsfacts en meer. Wat ons betreft het lezen waard! 

Klik op de cover om de hele TOM te lezen!


Terug
>
>
>
CuliRally