Oktober 2023

De vijfde TOM van dit jaar is uit! Een heus jubileumnummer, want TOM bestaat 15 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Het is ook een editie om een traantje bij weg te pinken, want onze geliefde hoofdredacteur Erwin Gevers heeft voor de laatste keer TOM volgeschreven. We gaan hem missen!

In deze vijfde editie van TOM blikken we uiteraard terug op de afgelopen 15 jaar. De eerste TOM verscheen eind 2008. Een hachelijk jaar om een nieuwe onderneming op te starten, laat staan een magazine dat bestemd was voor het Twentse bedrijfsleven in alle soorten en maten. Het was immers het jaar waarin de Lehman Brothers failliet ging en het vliegveld Twente de landingsbaan sloot; om maar twee uitersten te noemen. Maar uitgever Van Deinse Media toonde zich optimistisch en vastberaden. En roeide tegen de stroom in.

Daarnaast in dit nummer een interview met Christiaan Kooman van Partners in Integriteit over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, TOM kookt met..., de werkplek van Joris ten Wolde van QuaKoken en nog veel meer!

Klik op de cover om de hele TOM te lezen!


Terug
>
>
>
haringparty2024
CuliRally