Februari 2023

2023 is voor TOM een jubeljaar, want we doen dit inmiddels al vijftien jaar met veel plezier. Niet echt een formeel jubileum, maar kom, we zijn ook niet zo van de tradities. Toch gaan we het hier en daar wel vieren, dat ziet u wel terug, zo ook in deze eerste TOM van dit jaar met als thema: finance.  
TOM’s type is Edwin Vlieg van Moneybird. Met de introductie van een eigen betaalrekening en betaalkaart zet Moneybird de volgende stap in de wereld van de financiële dienstverlening. Daarnaast een goed gesprek met kenners uit de financiële sector. Hoge inflatie, een dreigende recessie, oorlog met steigerende grondprijzen en nagenoeg onbetaalbare energietarieven tot gevolg. Zijn of lijken het barre tijden? Ook hebben we het in TOM over de nasmaak van de NOW, het aantal faillissementen stijgt, een belangrijke reden is het terugbetalen van de NOW: “Er is schaamte en angst.”

En verder: TOM kookt met, columns, newsfacts en meer. Wat ons betreft het lezen waard! Klik op de cover om de nieuwste TOM te lezen.


Terug
>
>
>
haringparty2024
CuliRally