Robbert & Alfred Nijhuis

Robbert & Alfred Nijhuis

In de keuken kom je tot goede gesprekken. Over koetjes, kalfjes en de economie, over de business, de wereld. TOM nodigt daarom graag mensen uit om te koken. Ondernemers die een zakelijke relatie hebben, bevriend zijn of familie. Zoals dit keer de gebroeders Robbert en Alfred Nijhuis, respectievelijk commercieel directeur van kantoorinrichter SKO en voetbaltrainer in Duitsland. Onder toeziend oog van SVH-meesterkok Michel van Riswijk van Landhuishotel en Restaurant De Bloemenbeek wordt het pasta draaien.

Vanaf nummer 1 is Michel van Riswijk het gezicht van deze rubriek. Een behoorlijke verdienste want iedere editie gaat de chef weer de uitdaging aan om voor de TOM-gasten niet alleen een origineel gerecht te verzinnen maar bovendien een verkorte workshop koken op sterrenniveau voor amateurs te geven. En dat al een decennium met altijd dezelfde glimlach en blijmoedigheid!

Het hele verhaal is te lezen in

Februari 2018

>
>
>
Voshaar Schuttingen
Concordia
Eurorisk
EY
Aysay
Van Deinse Media
Jongbloed
TOM's Business Blow Out
TISSER