Quirine ter Haar & Gemma Boon

Quirine ter Haar & Gemma Boon

De rubriek Koken met is een van de smaakmakers van TOM. Zet twee mensen onder leiding van SVH Meesterkok Michel van Riswijk in de keuken van Landhuishotel en Restaurant De Bloemenbeek en de gesprekken komen vanzelf los. Ook in deze laatste editie van 2017. Genoeg gesprekstof voor Quirine ter Haar en Gemma Boon. Over toerisme en Twente en een nieuw museum bijvoorbeeld. Ondertussen moet er ook nog een haas worden gefileerd. Werk aan de winkel…

De R is in de maand, tijd voor wild. Onze culinaire rots in de branding Michel heeft een paar hazen weten te verschalken. Puur natuur. Quirine ter Haar, Merkleider van Twente Marketing en dus het gezicht van de promotie van Twente, heeft weinig moeite met het ontvliezen. En ook Gemma Boon, de kersverse directeur van museum No Hero, waagt aan dit avontuur, nadat Van Riswijk het goede voorbeeld heeft gegeven.

Het hele verhaal is te lezen in

December 2017

>
>
>
Aysay
EY
Eurorisk
TOM's Business Blow Out
TISSER
Van Deinse Medianieuw
Jongbloed
Concordia