Al 15 jaar fileren, raspen, koken en bakken

Al 15 jaar fileren, raspen, koken en bakken

Al 15 jaar is TOM kookt met het culinaire pareltje te midden van alle verhalen, rubrieken, columns, nieuwsfeiten. Een heel defilé van uiteenlopende kookgasten kwam in de loop der jaren voorbij om samen met opper-smaakmaker Michel van Riswijk te fileren, raspen, koken en bakken dat het een lieve lust is. De chef haalde daarvoor altijd weer alle potten en pannen uit de kast en leerde en passant zijn nieuwbakken sous-chefs ook de fijne kneepjes van het vak. Af en toe trok Van Riswijk met zijn hele hebben en houden naar een andere, altijd bijzondere, locatie. Maar meestal bestond het decor van TOM kookt met… uit de prachtige ambiance van De Bloemenbeek. 

Elhorst Wijnen
Een diner zonder goede wijn is ondenkbaar. Al vele jaren is Elhorst Wijnen uit Oldenzaal dan ook gewaardeerde partner die de mooiste wijnen levert. Daarvoor is Boudewijn Elhorst mede verantwoordelijk. Telg uit een familie waarin het al decennia om wijn draait. Als vinoloog heeft hij een belangrijke rol en deelt zijn trots voor Elhorst Wijnen met vader Karel en broers Jeroen en Maarten: “Onze kracht ligt in onze onafhankelijkheid. Daarom kunnen wij de mooie kleine parels uit de zee halen. Wijnen die je ontkurkt en dan de ware aard van de wijn onthullen.”

Met een collectie van meer dan 500 wijnen biedt Elhorst Wijnen een ruime keuze uit hoogwaardige wijnen met een aantrekkelijk prijskaartje. Zowel in de winkel in Oldenzaal als in de webshop kun je klassieke wijnen vinden uit Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje. Argentinië, Chili, Zuid-Afrika en Australië. Elhorst Wijnen fungeert als een ontmoetings­punt en een avontuurlijke ontdekkings­reis voor wijnliefhebbers, vol met bijzondere vondsten. De visie van Elhorst is gericht op het opsporen van minder bekende wijnen van hoge kwaliteit. Ze zoeken naar wijnen van kleinere wijnhuizen, waar het ambacht en de liefde voor wijnmaken nog steeds centraal staan. www.elhorstwijnen.nl

  

>
>
>
CuliRally
haringparty2024