TOM's Preview livestream - 30 september

30 September 2020

Over twee weken komt er weer een nieuwe editie van TOM Magazine uit. Dat betekent dat het weer tijd is voor TOM’s Livestream Preview! Deze preview wordt gehouden op woensdag 30 september bij Bistro en Wijnbar BRUUT in Enschede. Let op: u kunt hierbij niet aanwezig zijn, deze preview is uitsluitend via de livestream te volgen.

Ook deze Preview zal weer live worden uitgezonden. Zoals gewoonlijk krijgen jullie als eerste de nieuwe editie van TOM gepresenteerd en interviewt Erwin Gevers diverse gasten onder wie Kim Masselink van OWK en LogicQ Windows, onze gastheer Jarno Bruggeman van BRUUT, Robert Zandstra van Military Boekelo-Enschede en Tjerko Jurgens van Cerco Caffè! Om 18.30 uur beginnen we met het uitzenden van de livestream dus zorg dat je er klaar voor zit! De link naar de livestream zal gedeeld worden op de facebookpagina van TOM Magazine en op www.tommagazine.nl

Crosswandeling Military
De Military Crosscountry is het jaarlijkse hoogtepunt van de week van de Military. Een wandeling over de ‘oale groond’ langs hindernissen en hospitality-paviljoenen. Helaas, die zijn er dit jaar niet. Maar om toch die unieke sfeer te ervaren, biedt de Military dit jaar het ‘crosswandeling arrangement’ aan. De perfecte gelegenheid om met relaties, vrienden of familie de echte Military-sfeer te proeven.

Kijk voor het arrangement op www.tommagazine.nl


Terug
>
>
Dijks Leijssen
EY
Westerhuis Verhuur
Boers & Lem
Jongbloed
Eurorisk