Wat heb je gedaan...!

Wat heb je gedaan...!

Natuurlijk lees ik regelmatig de TOM en zag ik de oproep over het 10 jarige jubileum van het blad. Met Fit In Twente maakten we 10 jaar geleden de sprong met een column in de eerste uitgaven. Wat heeft Fit In Twente in de afgelopen 10 jaar gedaan…?

Je moet de lat hoog leggen om hoog te kunnen springen! De eerste jaren wilde ik daarom vooral de kwaliteit van de trainingen verhogen. Dat betekende veel tijd investeren in bijscholing, nieuwe materialen, maar ook in online trainingen en het ontwikkelen van trainingsprogramma’s. Natuurlijk is dit een geleidelijk en langdurig proces. Het verdiende geld ging weer terug in de onderneming.

Naast het trainen van de ondernemers wil je natuurlijk ook de medewerkers trainen. Dus hebben we een FIT-concept voor bedrijven gelanceerd midden in de economische crisis. Misschien niet zo heel erg handig, maar gelukkig hebben we wel meerdere bedrijven mogen begeleiden. Mede door deze kleine successen geloof ik in deze aanpak en daarom zijn we druk bezig om dit concept te verfrissen en opnieuw in de markt te zetten. Hierover meer in de komende nummers.

Wat wel direct een succesformule voor ons bleek, was het aanbieden van enorm effectieve impulstrainingen. Wie heeft het druk, maar wil wel FIT blijven? Met een half uur trainen net zoveel resultaat als drie uur in een krachthonk! Om de werking hiervan in deze column uit te leggen gaat te ver. Voor de geïnteresseerden verwijzen we daarom naar onze FitImpulz.nl website.

Practice what you preach… Ik predik een gezonde levensstijl. Dus regelmatig sporten, gezond eten en voldoende rust nemen. Natuurlijk ben ik niet heiliger dan de paus en pak ik af en toe ook een patatje. Echter, ik ben en blijf na die 10 jaar FIT, er is geen kilootje bij gekomen en die sprong van toen doe ik met gemak vandaag de dag weer!

De komende nummers van TOM zal ik meer ervaringen met u delen en tips geven. Zo houdt TOM u tenminste een beetje FIT… Hebt u echter nu al meer hulp nodig dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Andre Wiggers

FitInTwente.nl

>
>
>
Boers & Lem
EY
Eurorisk
Westerhuis Verhuur
Jongbloed