TOM's Rally - 27 mei

27 Mei 2021

Beste relatie,

Na de succesvolle eerdere edities van TOM's Rally, vindt in 2021 wederom TOM's Rally plaats, en wel op donderdag 27 mei 2021. TOM’s Rally voert door het prachtige Twentse landschap. Gedreven teams die in hun rallywagen strijden om de titel beste equipe van TOM's Rally 2021. Uiteraard volgen wij de geldende maatregelen op en wordt deze rally coronaproof georganiseerd!

De start is in de ochtend, de locatie maken we later bekend maar deze zal, net als bij vorige edities, weer spectaculair zijn. TOM's Rally voert door het prachtige Twentese landschap. Onderweg word je onderworpen aan diverse vragen en behendigheidstesten. Ook staat er een lunch op het programma, om tenslotte te eindigen op een locatie waar het buitengewoon goed vertoeven is. We sluiten dan af met een borrel, een heerlijk diner en de prijsuitreiking, want er zijn ook nog eens mooie prijzen te winnen!

TOM's Rally 2021 is de perfecte combinatie van sportiviteit, ontspanning en netwerken. Meld je snel aan en mis deze rally niet.

Aanmelden

De prijs voor een equipe bedraagt €495,- excl. BTW.
Aanmelden kan via Ageeth Comello: 06 - 81 08 59 99 / ageeth@vandeinsemedia.nl

Interesse in het uitgebreide en waardevolle TOM’s Rally sponsorpakket? Informeer dan ook bij Ageeth naar de mogelijkheden.


Terug
>
>
EY
Eurorisk
Boers & Lem
Jongbloed
Westerhuis Verhuur