TOM’s Preview en Businessdiner @De Verééniging Grand Café & Boetiekhotel

08 December 2021

Beste TOM-leden,

Noteer woensdag 8 december vast in je agenda, want dan vindt om 16.00 uur weer een TOM’s Preview plaats. We zijn deze keer te gast bij De Verééniging Grand Café & Boetiekhotel in Hengelo. Uiteraard houden we rekening met de geldende coronamaatregelen, mocht hier nog iets in wijzigen dan houden we je natuurlijk op de hoogte. Vanwege deze maatregelen beginnen we ook iets eerder dan gewoonlijk.

De preview wordt tussen 16.30 en 17.00 uur opgenomen en hierbij zijn jullie als businessclubleden natuurlijk van harte welkom. Het is wel van belang dat je voor 16:30 uur aanwezig bent. Uiteraard worden er weer diverse gasten geïnterviewd en krijgen jullie als eerste de nieuwe TOM gepresenteerd. Aansluitend genieten we weer van een heerlijk businessdinner.

Datum: Woensdag 8 december
Tijd: 16.00-20.00
Locatie: De Verééniging Grand Café & Boetiekhotel, Parallelweg LS 2a in Hengelo

Programma:
16.00 uur
Ontvangst

16.30-17.00 uur
TOM’s preview en businessdiner bij De Verééniging. Met onder andere TOM’s Type, Frank Hendriks van De Verééniging Grand Café & Boetiekhotel en meer!

17.00-20.00 uur
TOM’s Businessdinner

Meld je snel aan via het ingelogde gedeelte van www.tomsbusinessclub.nl! Wil je een potentieel nieuw lid meenemen? Dan kun je hem/haar aanmelden als introducé.

We zien jullie graag op 8 december!

Team TOM’s Businessclub


Terug
>
>
EY
Jongbloed
Eurorisk
Westerhuis Verhuur
Boers & Lem