TOM's Preview - oktober 2023

27 September 2023

Beste TOM-lezers,

Aanstaande woensdag 27 september zijn we te gast bij de Military in de Members-tent voor de vijfde TOM's preview van dit jaar. TOM bestaat 15 jaar, en dat moet uiteraard gevierd worden! Het is ook de laatste preview van afzwaaiend hoofdredacteur Erwin Gevers.

TOM’s Preview is dé vrij toegankelijke netwerkgelegenheid voor ondernemers en managers: elkaar ontmoeten, informeren, ervaringen uitwisselen. En dat in de typische en informele TOM-sfeer met een hapje en een drankje. Uiteraard krijgt u als eerste de nieuwe TOM gepresenteerd. Daarnaast interviewt hoofdredacteur Erwin Gevers de volgende gasten:

Uitgever Jeroen Achterberg van Van Deinse Media blikt terug op vijftien jaar TOM. De eerste TOM verscheen eind 2008. Een hachelijk jaar om een nieuwe onderneming op te starten, laat staan een magazine dat bestemd was voor het Twentse bedrijfsleven in alle soorten en maten. Het was immers het jaar waarin de Lehman Brothers failliet ging en het vliegveld Twente de landingsbaan sloot; om maar twee uitersten te noemen. Maar uitgever Van Deinse Media toonde zich optimistisch en vastberaden. En roeide tegen de stroom in.

Robert Zandstra, voorzitter van Military Boekelo-Enschede, ontvangt ons op een unieke locatie: De Memberstent op het Military-terrein. Hier neemt hij het eerste exemplaar van het Military Magazine 2023 in ontvangst. Over een week staan Boekelo, Enschede en Twente weer in het middelpunt van de internationale hippische topsport belangstelling. De voortekenen zijn goed en het is duidelijk dat Boekelo weer mag rekenen op een geweldig aantal internationale top deelnemers.

Nog niet zo gek lang geleden waren het vooral fraudegevallen in soorten en maten, waarvoor Christiaan Kooman van Partners in Integriteit werd ingeschakeld. Tegenwoordig draait het bijna uitsluitend om grensoverschrijdend en ongewenst gedrag. Op seksueel gebied, maar ook zaken als pesten en intimidatie komen langs. In gesprek met Christiaan Kooman over de oorzaak van die toename.

Het symposium Gezonde Groene Leefomgeving is een initatief van Military Boekelo-Enschede samen met onder andere MKB Twente. Een van de kartrekkers van het symposium is Albert van Winden, voorzitter van MKB Twente. Hij vertelt meer over het symposium waarvoor onder andere Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, naar Twente komt. Het thema is werkgeluk, met speciale aandacht voor de groene leefomgeving en modern werkgeverschap in Twente.

Programma:
17.00 uur: Ontvangst
17.30 uur: TOM’s preview
18.00 uur: TOM’s Netwerkborrel
19.00 uur: Einde

Locatie: Landsteinerlaan 45, 7548 AL Enschede

Mis het niet en zet TOM’s Preview alvast in je agenda! TOM's Preview is gratis toegankelijk voor iedereen! Vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan tot dinsdag 26 september. Dit kan via onderstaande link. Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 053-4782071.

Tot woensdag 27 september!
Team TOM


Terug

Aanmeldingen voor TOM's Preview - oktober 2023

Bedrijf Contactpersoon
1 Mr.Blocks John op 't Hof
2 Mojo Sailing Martijn Post
3 Mercurius Vermogensbeheer Rob Jonker
4 Via Certus / NSSG Jeffrey Middelbos
5 Nykko Bertram Rijckenberg
6 Spinning Jenny Paula Gerritsen
7 Van Deinse Media Jeroen Achterberg
8 SindsNu Creative Company Branko
9 MKB Twente Albert van Winden
10 Dtch. Digitals | Team Nijhuis annemarie@teamnijhuis.com
11 JB Vastgoedadvies Job Zwart
12 HM Installaties Peter Hartendorp
13 Moving Advertising Benno Brand
14 EURORISK Bernard Koning
15 Vredehof Pedro Swier
16 ArboLink Martijn Materek
17 Move2Market Erwin Gevers
18 Cafe Soleil Jojan Kersbergen
19 Elferink & Kortier Advocaten BV Mirjam Elferink
20 Reklame2000.nl Peter Klaas
21 Eurorisk Nederland Martin Klinker
22 Partners in Integriteit Stephan Zoetman
23 Anna Advertising Astrid Achterberg
24 Stichting De Klup Twente Hans van Riet
25 PromoShopOnline.nl BV Jurgen Volmbroek
26 Onsproject Rick van Wietmarschen
27 Sedo Signing Michel te Wierik
28 Wijkrant de Wester Robert Frieser
29 Carlinas Sandra Burbano Vazques
30 Wanderlust Esther Reuvers
31 Partners in Integriteit Christiaan Kooman
32 Damsté advocaten - notarissen Steven Erkel
33 MKB Twente Laura Reimerink

>
>
Westerhuis Verhuur
EY
DiGi Signing
WTC
Eurorisk
TwenteCuliRally
Boers & Lem
Jongbloed