Vrienden van TOM

Vrienden van TOM

TOM maakt heel soms vijanden, Zo werkt dat nu eenmaal in de media. Maar gelukkig meer vrienden. Relaties die TOM  al jaren een warm hart toedragen, adverteerder zijn of op een andere wijze een zakelijke verbintenis hebben. En veelal ook betrokken zijn bij TOM’s Businessclub en de andere activiteiten rondom het magazine. Een aantal relaties verwoordde die genegenheid in een korte getuigenis.

Positief imago

TOM heeft een goede dekking en spreiding in de regio Oost-Nederland, specifiek Twente, waar we als SKO profijt van hebben. Redactionele stukken over duurzaamheid, de Werkplek van en Kookt met…, we hebben het allemaal mogen meemaken als SKO. Dit heeft absoluut mogen bijdragen aan een positief imago van ons bedrijf.

Robbert Nijhuis,

SKO

‘De nieuwe TOM’

We adverteren in TOM - maar ook in Twentelife - omdat het magazine de juiste uitstraling heeft en bovendien overal gezien wordt. Ik merk het aan mensen die bij ons komen en de nieuwe TOM op de balie zien liggen zien liggen. Altijd is de reactie ‘de nieuwe TOM, mag ik die meenemen?’. Daarnaast is er TOM’s Businessclub, waar zakelijk en privé door elkaar lopen; netwerken gaat daar op een soepele manier, het is heel plezierig.

Esther Benerink

Autobedrijf Benerink

Warme band

We hebben een lange en unieke samenwerking. TOM kookt met… is vanaf het begin een prachtig format. Dat heb ik samen met Jeroen Achterberg bedacht en het is nog steeds een waardevolle rubriek. Er is een warme band ontstaan waarin we elkaar ook uitdagen. TOM’s Previews bij ons, het jaarlijkse golftoernooi… je inspireert elkaar en er groeien telkens weer zakelijke samenwerkingen. We hebben een vriendschappelijke relatie met TOM en de mensen achter TOM. Zo kun je duizend bloemen laten bloeien.

Raymond Strikker

Landhuishotel en restaurant De Bloemenbeek

Onderscheidend

Al 10 jaar krijgen we van Jeroen Achterberg en TOM de meest fantastische deals in onze e-mailbox. Van “once in a lifetime opportunities” , “ruilen doet huilen deals” tot “niet over nadenken, gewoon doen” deals.  Licht sceptisch nemen we dan op een of andere manier toch weer een advertentie af of nemen we weer deel aan een evenement, soms zonder dat we dit doorhadden. “Is ’t hem potdorie toch weer gelukt!”.  Maar wanneer we dan een nieuwe editie van TOM onder ogen krijgen of sponsor zijn van een gaaf feestje, dan worden we hier altijd weer vrolijk van en voelen ons lichtelijk trots dat we hier een onderdeel van mogen zijn. Ontzettend knap hoe de gehele redactie van TOM en het Van Deinse Media Team het elke keer weer klaarspelen om een onderscheidend magazine en gave  evenementen neer te zetten. Gefeliciteerd met 10 jaar TOM en de daarbij horende 10 jaar gekkigheid!

Dennis Jongbloed

Jongbloed Fiscaal Juristen

Creativiteit

Met TOM en Van Deinse Media is er een plezierige relatie. De samenwerking met de mensen van Van Deinse Media is prettig en ik heb gezien hoe Jeroen als ondernemer is gegroeid en een behoorlijk bedrijf heeft opgebouwd. Daar heb ik respect voor. Naast TOM drukken we ook andere uitgaven van Van Deinse Media, zoals Twentelife, Innovation en veel specials. Je ziet in alle bladen de creativiteit. En tja, dat soms een planning niet wordt gehaald, dat neem je dan maar voor lief in zo’n relatie…

Martin Wermer

Drukkerij Roelofs

Onder de aandacht

TOM is hét business-magazine van Twente en de manier om in zakelijk Twente onder de aandacht te komen. Bovendien is er ook een zakelijk netwerk meer verbonden en ook dat is van toegevoegde waarde.

Rob Postma

Countus

Meer dan een magazine

TOM is veel meer dan een magazine. Het is ook een netwerk. Met een businessclub, TOM’s Business Blow Out, de Enschedese Haringparty, golftoernooien en rally’s. Allemaal leuke momenten waar weer bijzondere contacten uit voortkomen. Kookt met…, de Military; er is een grote groep ontstaan die het prachtig vindt en erbij hoort. TOM heeft zich ook als magazine ontwikkeld en ik ben er nog altijd trots op dat ik daar met een aantal ideeën aan heb mogen bijdragen.

Albert Post

ThomaPost

Een netwerk dat werkt
Vanaf het begin hebben we samen prachtige projecten ontwikkeld en uitgevoerd,: zoals TOM’s Previews, TOM’s Business Blow Out en de Muddy Boot Saloon. Als AySay hebben we aan de wieg van tal van initiatieven gestaan. Waarbij bovendien rondom TOM een netwerk is ontstaan dat werkt!

Joris Strootman

AySay

Kwaliteit

Met Van Deinse Media hebben wij eerder dit jaar ons magazine Rood gepresenteerd. Een magazine waarmee we indruk hebben gemaakt, omdat het perfect verzorgd was. Het was een plezierige samenwerking die ook geldt voor al die andere projecten die we met elkaar uitvoeren. Plezierig en met kwaliteit.

Jaap Besteman

Westerhuis Verhuur

Verbinding
Het feit dat we voor de derde keer ons contract met Van Deinse Media als mediapartner van Military Boekelo-Enschede hebben verlengd, zegt eigenlijk alles. Er is een verbinding ontstaan die niet alleen zakelijk is maar verder gaat. Door mee te denken en samen te innoveren is Van Deinse Media veel meer dan een mediapartner maar speelt het een waardevolle rol in onze organisatie.

Robert Zandstra

Military Boekelo-Enschede

Soepele samenwerking

De korte lijnen, snel antwoord op vragen, niet moeilijk doen. Samenwerken met Van Deinse Media is soepel. De relatie met TOM is er al vanaf het begin en ook hier weer die korte lijnen, het gemak. Je komt TOM overal tegen, mensen lezen het. Daarom draagt het bij aan je imago. Zien en gezien worden, dat is het.

Rik Nijkamp

Mkbasics

Bijzonder gevoel

We zijn trots op het feit dat wij TOM, maar ook de andere magazines van Van Deinse Media, mogen in onze handling mogen verwerken. Het geeft een bijzonder gevoel omdat het prachtige bladen zijn van een fantastische Twentse uitgeverij.

Ferry Klerks

Binding Design

1 uit 7 miljard

Neem jezelf niet al te serieus. Uiteindelijk ben je niet meer dan 1 uit 7 miljard totaal.

Niettemin is ieder van ons toch wel van belang. 7 miljard onbenullen kunnen voor een enorme chaos zorgen.

Arnold Poelstra

EY

Waardevol podium

TOM is in als netwerk, met alle activiteiten, een gezellige en informele club. Daarnaast is TOM voor ons als Twentse, maar ook als internationaal opererende logistieke dienstverlener, een waardevol  zakelijk podium om in te adverteren.

Harry Kuipers
Kuipers Logistics

Zichtbaarheid vregroten

“We zijn trots op onze samenwerking met Jeroen Achterberg en dat we voor hem het onderhoud mogen verzorgen van het prachtige Elderinkshuis. Met het adverteren in TOM en WIT vergroten we onze zichtbaarheid in de regio en kunnen we onze diensten onder de aandacht brengen.”

Roy van der Vegte

Barink Schilderwerken

>
>
>
Jongbloed
Eurorisk
EY
Dijks Leijssen
Boers & Lem