Zelf online je uitzendwerk regelen?

Zelf online je uitzendwerk regelen?

Flexfamily gaat digitaal met Maqqie

Wil je als werkgever bij het selecteren, inhuren en verlonen van vast of tijdelijk personeel zelf alles online regelen? En dat zonder ook maar enig werkgeversrisico? Of zoek je werk en wil je snel en gemakkelijk aan de slag via één handige app? Dit kan vanaf nu via Maqqie, hét online werkplatform van Nederland. “Maqqie is een 100 procent digitaal uitzendbureau en interessant voor iedere werkgever die graag zelf aan de knoppen zit en kosten wil besparen”, zegt Leontien Wolters, verantwoordelijk voor Maqqie Oost-Nederland.

Snel en voordelig online

Met Maqqie is het vinden en regelen van werk ‘een makkie’, dat is de belofte van het platform. Via dit digitale uitzendbureau regelen werknemers én werkgevers zelf alles snel en voordeling online. Zonder tussenkomst van een intercedent. Maqqie bevat CV's van kandidaten; van scholieren op zoek naar een bijbaan tot uitzendkrachten en ZZP-ers. Werkgevers plaatsen zelf vacatures die gratis worden doorgeplaatst naar grotere jobboards. Wanneer er een match volgt en kandidaat en werkgever het eens zijn over het uurtarief dan regelt de app volautomatisch alle juridische, fiscale en administratieve rompslomp. Conform voor die branche geldende CAO, mét sociale zekerheid en pensioen. Ook de urenregistratie en verwerking verlopen via Maqqie. Het platform is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid, is NEN 4400 -1 gecertificeerd en voldoet aan de regels vanuit de WAADI. Maqqie is het eerste werkplatform waarbij alles voor iedereen 100 procent goed geregeld is.

Kostenbesparing voor werkgevers
Snel en eerlijk: Maqqie is een volledig digitaal en geautomatiseerd uitzendbureau. Het platform is 24/7 toegankelijk voor zowel opdrachtgever als kandidaat waarbij het proces volledig transparant is. Dit geldt tevens voor de tariefstelling. Werkgevers betalen voor de online dienstverlening de kostprijs plus zeven procent. Hierdoor besparen ze aanzienlijk in hun kosten. Een rekensom verduidelijkt: Bij een bruto uurloon van € 10,00 wordt het tarief bij Maqqie € 16,79 (€ 10,00 x kostprijsfactor 1.57 + 7 procent) daar waar het tarief van reguliere uitzendorganisaties al snel naar € 18,37 ( € 10,00 x kostprijsfactor 1.57 + 17 procent) per gewerkt uur gaat. Dit betekent een besparing van € 1,58 per gewerkt uur. Zeker in deze onzekere Corona-crisistijd is dit voor werkgevers een belangrijke overweging om iemand via Maqqie in dienst te nemen of te houden.

Op dit moment hebben zich al zo’n 600 bedrijven en 10.000 werknemers ingeschreven op het landelijke platform. Leontien Wolters: “1.000 werkzame Maqqers in Oost-Nederland binnen een jaar is ons doel. Door verschillende branches te benaderen gaan we de komende maanden bouwen aan onze naamsbekendheid.”

Meer weten? Bel, app of web, en download vrijblijvend de app.

Maqqie | Franklinweg 27 | 4207 HX Gorinchem | T. 010-307 5234 | www.maqqie.nl


>
>
>
EY
Boers & Lem
Jongbloed
Eurorisk
Westerhuis Verhuur