Hebben uw duurzame plannen een financiële injectie nodig?

Hebben uw duurzame plannen een financiële injectie nodig?

“De gasadsorptie-warmtepomp die w­ij als Cooll hebben ontwikkeld is dé duurzame opvolger voor bestaande CV-ketels. Onze oplossing is voorbereid op de transitie naar groen- of waterstofgas en biedt hetzelfde comfort met een enorme besparing op het gasverbruik en reductie van CO2. Het Energiefonds was de 1e investeerder van Cooll en bracht ons meer dan geld alleen. Door hun financiering konden we versnellen, staat het eerste systeem inmiddels ‘live’, konden we een betere organisatiestructuur neerzetten en het maakte de weg vrij­ voor toetreding door andere financiers.” Stefan van Uffelen, Cooll Sustainable Energy Solutions B.V.

Hebben uw duurzame plannen een financiële injectie nodig?

Heeft u als ondernemer plannen om uw vastgoed in Over­ijssel te verduurzamen? Of om uw energie innovatie verder te ontwikkelen? En bent u hiervoor op zoek naar financiering? Dan kan Energiefonds Overijssel wellicht iets voor u betekenen.

20% nieuwe energie in 2023 en een energieneutraal Overijssel in 2050, daar werkt Energiefonds Overijssel aan. Door participaties in, of het verstrekken van leningen en garanties aan, ondernemingen die bezig zijn met energiebesparing, productie van hernieuwbare energie en technologische innovatie op dit gebied.

Uw bedrijfsdak als energieproducent door zonnepanelen? Uw innovatief energieproduct of oplossing naar de markt brengen? Er zijn legio mogelijkheden om uw idee voor verduurzaming met onze financiering tot uitvoering te brengen.

Interesse? Bel Jessica Bestebroer op 06 - 51 406 442 of mail op jessica.bestebroer@energiefondsoverijssel.nl

>
>
>
EY
Jongbloed
Boers & Lem
Westerhuis Verhuur
Eurorisk