Joyce Berger en Miriam Luizink nieuwe leden Raad van Toezicht Novel-T

Joyce Berger en Miriam Luizink zijn toegetreden als de nieuwe leden van de Raad van Toezicht (RvT) van Novel-T. Onder voorzitterschap van Ad Louter is de RvT met de komst van de twee nieuwe leden weer op volle sterkte.

Joyce Berger is voorgedragen door de Universiteit Twente en vervangt de heer Kees van Ast. Hij was vanaf het begin in 2005 bij Novel-T en haar voorganger Kennispark Twente betrokken. Miriam Luizink vervangt de in januari vertrokken Jaap de Carpentier Wolf. Miriam is voorgedragen door Saxion Hogeschool. Joyce Berger is momenteel financieel directeur van Medisch Spectrum Twente. Miriam Luizink is op dit moment directeur van het Research Centrum van Roessingh Centrum voor Revalidatie.

Over Novel-T

Novel-T acteert als Twentse innovatiehub en faciliteert en versnelt de ontwikkeling van businesscases, startups en scale-ups en versterkt de innovatiekracht van het regionale MKB en grootbedrijf. Novel-T is een alliantie van Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Provincie Overijssel, Regio Twente en Gemeente Enschede. Gezamenlijk streven deze founders naar het leveren van een belangrijke bijdrage aan de economische kracht in Oost-Nederland.

Op de foto: Miriam Luizink


Terug
>
>
Jongbloed
TOM's Business Blow Out
Van Deinse Medianieuw
Aysay
Boers & Lem
ROZgroep
Eurorisk