Duurzame Design Days bij SKO

SKO wil je graag meenemen in de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam (samen)werken, presenteren, verkopen en dienstverlening tijdens de Duurzame Design Days Twente op 16 en 17 mei.

Inspirerende sprekers van de Gemeente Enschede, Kienhuis Hoving, Betekenis Economie Twente en Reinteninfra delen de laatste kennis op het gebied van duurzaamheid. Laat je informeren over o.a. duurzame inzetbaarheid van medewerkers, circulair inrichten bij gemeentes en waardecreatie door duurzaam en betekenisvol ondernemen.

Programma donderdag 17 mei
Ontvangst: 14:00
Sprekers: 14:30 - 16:45

Yvonne Nijhuis, advocaat bij Kienhuis Hoving, informeert over duurzame inzetbaarheid van medewerkers in arbeidsrechtelijk perspectief.   

Kaj Morelvan de Betekeniseconomie Twente komt vertellen over betekenisvol ondernemen.

Willem Pouwels, manager facilities en services van de Gemeente Enschede en Ruud Schoolderman, accountmanager/MT lid SKO, spreken over de verduurzaming van de werkplekken bij de gemeente Enschede.

Maurice Beijk, waardemaker bij Reinteninfra, komt spreken over waardecreatie door duurzaam ondernemen.

Op 16 en 17 mei ben je van harte welkom om het vernieuwde inspiratiecentrum te bewonderen. Hier wordt het unieke room-in-room concept gepresenteerd en de nieuwste trends op het gebied van kantoorbeplanting.

Voor meer informatie en om je aan te melden, ga naar https://www.sko.nl/duurzame-design-days-twente-sko/


Terug
>
>
EY
Van Deinse Medianieuw
Eurorisk
TOM's Business Blow Out
Jongbloed
Boers & Lem
TOM's Rally
Aysay