Maarten Heukels, Jaap Besteman & Joris Strootman

Maarten Heukels, Jaap Besteman & Joris Strootman

Ook in 2017 doet TOM weer iedere editie verslag vanuit de keuken van Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte. In dit culinaire sterren-paleis nodigt TOM ondernemers uit om gezamenlijk en onder leiding van SVH Meesterkok Michiel van Riswijk aan de kook te raken. Dit keer met drie ondernemers uit de wereld van feestjes, events en spektakel: Jaap Besteman van Westerhuis Verhuur Twente, Joris Strootman van AySay en Maarten Heukels van Impuls SpecialFX.

Hoewel snipverkouden heeft Michiel van Riswijk toch een beetje de Franse zomer in het hoofd: het wordt fruits de mer, zo heeft hij besloten. Maar dan wel met een twist, zoals oesters op z’n Japans van de Ofyr. Voor Maarten Heukels is dat slecht nieuws: hij is allergisch voor schelpdieren. Niettemin zet hij zich onverschrokken aan het openen van de oesters. En het moet gezegd: met een vaardigheid of het dagelijks werk is.

Het hele verhaal is te lezen in

Februari 2017

>
>
>
TOM's Business Blow Out
EY
STORK!
Jongbloed
Voshaar Schuttingen
Eurorisk
Concordia
Tuckerville
Van Deinse Media
Aysay
TISSER