TOM juni 2018
TOM's Business Blow Out
TOM kookt met

TOM Juni 2018

TOM Juni 2018

Weer een nieuwe TOM! Met een grote reportage over investeren in cryptomunten. Wie doen dat? Avonturiers, gelukzoekers of domoren? Mike Coenraad van Coinmedia en René te Pas van Rabobank Centraal Twente vechten het uit.

Daarnaast interviews met onder anderen Rik Nijkamp van mkbasics.nl, Lia Greidanus van Concordia en Raymond Strikker van Landhuishotel De Bloemenbeek.

Maar dat niet alleen, we gingen ook de wei in, op zoek naar de leukste buitenvergaderlocaties van Twente en we bezochten de werkplek van André de Lizer van HypoVisie Twente. En natuurlijk nog veel meer! Zoals u van ons gewend bent.

Lees meer...

TOM'S PREVIEW

10 jaar TOM: jubileumrally

10 jaar TOM: jubileumrally

12 Juli 2018

TOM bestaat in 2018 tien jaar. En TOM zou TOM niet zijn als dit jubileum niet feestelijk omlijst zou worden met ontspannende én spectaculaire activiteiten.

Op 12 juli houden we TOM’s Jubileumrally. U krijgt de unieke gelegenheid om uw Italiaanse raspaardje, Germaanse geweldenaar of een andere glimmende bolide te showen en te testen op de Twentse dreven. Niet te missen voor iedere autosportliefhebber! En niet onbelangrijk: met deelname aan TOM’s Jubileumrally steunt u tevens een nog te kiezen Twents goed doel.

Nog enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf nu dus snel uw equipe in (deelnamekosten € 395,- ex BTW) via gerlin@vandeinsemedia.nl

WILT U BIJ TOM'S PREVIEW AANWEZIG ZIJN?
Kijk hier voor meer informatie!

Alle evenementen

Newsfacts

Hoe fit is uw bedrijf?

10 Juli 2018 

Vul nu de vragenlijst van mkbasics.nl / BeLife in!

Lees meer
Alle Newsfacts
Concordia
Dr. Don
Eurorisk
Aysay
Jongbloed
Van Deinse Media
Voshaar Schuttingen
EY

Rubrieken

TOM's Type

Mike Coenraad & René te Pas

Meer informatie...

De werkplek van...

Rick Voshaar

Meer informatie...

Reportage

10 buitenlocaties om te vergaderen

Meer informatie...

Alle Rubrieken

TOM's Columns

Alle TOM's Columns

Achter de schermen

Robbert & Alfred Nijhuis

Bekijk meer
Alle Achter de schermen