Sandra van der Kaap & Jan Gerritsen

Sandra van der Kaap & Jan Gerritsen

TOM nodigt graag mensen aan de dis om bij te praten. Ondernemers die elkaar kennen, goede vrienden of misschien wel familie zijn. Onder leiding van SVH Meesterkok Michel van Riswijk van Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek in De Lutte gaat de schort voor en worden de mouwen opgestroopt. Dit keer met Sandra van der Kaap en Jan Gerritsen van Taylor Protocols.

Arboretum Poort Bulten, bij het lieflijke De Lutte vormt het fraaie decor. De botanische bomentuin, een eeuw geleden gerealiseerd door textielfabrikant Gelderman, heeft een stevige renovatie en opwaardering ondergaan in samenwerking met de regio Twente, eigenaar Natuurmonumenten, de gemeente Losser en de provincie. En er kwam een prachtige horecagelegenheid bij: Schenkerij PoortBulten, waar Bas en Marcella Vunderink samen met chef-kok Rolf Weyzig en hun team zeer succesvolle eerste maanden achter de rug hebben. En het moet gezegd: een juweeltje, dat Poort Bulten.

Het hele verhaal is te lezen in

Augustus 2017

>
>
>
Aysay
TOM's Business Blow Out
Concordia
Eurorisk
Jongbloed
EY
Van Deinse Medianieuw
TISSER