Dennis Verkerk & Eric Meinders

Dennis Verkerk & Eric Meinders

Samen koken, wat bijpraten en bovendien: er moet toch gegeten worden. TOM brengt ondernemers bij elkaar voor smaakvolle verhalen. Onder leiding SVH-meesterkok Michel van Riswijk wordt er gesneden, gehakt en gebakken dat het een lieve lust is. En dat allemaal in het decor van de keuken van Landhuishotel De Bloemenbeek. Dit keer met uitzendondernemer Eric Meinders en PU-specialist Dennis Verkerk.

De tijd is een uurtje vooruit gezet en dat is maar goed ook. Want Michel van Riswijk leidt met zijn onmisbare draadmandje de kookgasten langs de geheimen van het landgoed De Bloemenbeek. Daar staan, niet verder vertellen, bijzondere kruiden en planten waar de meesterkok maar al te graag mee experimenteert. Zoals gagel en daslook die op verantwoorde en dus duurzame wijze worden geplukt. Ook dit keer heeft Van Riswijk culinaire stoutmoedigheid: de gagel gebruikt hij, samen met noabers hooi, om lamsbout en lamstong te roken. Een mooi hoofdgerecht dat vooraf wordt gegaan door een coffre van duif, gegaard in zoutkorstdeeg en geserveerd met vlierbessensaus en een wafeltje van polenta.

Het hele verhaal is te lezen in

April 2017

>
>
>
Van Deinse Media
EY
STORK!
Tuckerville
TOM's Business Blow Out
Voshaar Schuttingen
Concordia
Aysay
TISSER
Eurorisk
Jongbloed