Bob Wolbert & Rob Postma

Bob Wolbert & Rob Postma

Geen betere plek om bij te praten als in de keuken. Daarom nodigt TOM graag mensen aan de dis. Ondernemers die elkaar kennen, goede vrienden of misschien wel familie zijn. Onder leiding van SVH Meesterkok Michel van Riswijk van Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek in De Lutte worden alle pannen uit de kast gehaald voor lekkere gerechten. Dit keer wordt gekookt door Rob Postma van Countus en Bob Wolbert van Copydruk Wolbert, die elkaar leerden kennen bij de Oldenzaalse netwerkclub BNI Branta. Asperges schillen blijkt voor de heren een uitdaging.

Meer dan vijftig afleveringen TOM kookt met… zijn er al gemaakt. maar nooit hoorden we Michel van Riswijk roepen tegen zijn gasten: “Hou d’r maar mee op.” Het was niet streng bedoeld, maar om het voorgerecht van asperges met tonijn en kruiden te redden. Asperges schillen is voor Rob Postma en Bob Wolbert vooralsnog een brug te ver: de dunschiller blijkt een lastig te hanteren instrument. En het was zo mooi begonnen met een speurtocht door de achtertuin van het landhuishotel; naar zuring, dovenetel, pinksterbloem. En de malse jonge blaadjes van zevenblad. Ja, dat spul waar menig achtertuin mee vol staat. Advies van de chef: gewoon opeten.

Het hele verhaal is te lezen in

Juni 2017

>
>
>
Jongbloed
Aysay
Eurorisk
Dr. Don
EY
Van Deinse Media
Dag van het Werkplezier
Voshaar Schuttingen
Concordia